'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Του έκοψαν το κεφάλι και τα χέρια...

Μακάβριο θέαμα από μέλη της Ισλαμικής Πακιστανικής μαφίας στην Αθήνα αποκαλύφθηκε - σύμφωνα με το Crimes on air- την περασμένη Τετάρτη σ' ένα απλό περιστατικό κατάσβεσης πυρκαγιάς σε υπόγειο διαμέριμα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες μας στην συμβολή των οδών Κηφισίας και Λεωφόρου Αλεξάνδρας. 
 
 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhtKQmizExYL8o3lA2lwILOfwpsda77dvr5ImXj9VxIGYgN-0cO4Cl5yVsxHrfVUFbr-PUp0NFg3M8eBOHWS3-q6V1jutbqYOzVgDFdCMBOmF8Jao7nIuhaXFgANDIx5qZGF7ahSsWSkg/s1600/crimes3.jpg
Κάτω από το στρώμα του κρεβατιού οι πυροσβέστες διέκριναν ένα ανθρώπινο χέρι να προεξέχει. Σηκώνοντας το στρώμα βρέθηκαν μπροστά σ' ένα ακέφαλο πτώμα χωρίς πόδια. 

Τι είχε συμβεί; Οι δράστες αφού έσφαξαν με μαχαίρι τον άνδρα, τον αποκεφάλισαν και του έκοψαν τα πόδια, ενώ στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο διαμέρισμα νομίζοντας πως θα εξαφανιστεί κάθε ίχνος του, αφού μαζί τους είχαν πάρει και τα διαμελισμένα κομμάτια του σώματος του. 

Στο σημείο κλήθηκε ο Ιατροδικαστής κ. Γιάννης Αϊβατίδης που δήλωσε στο Crimes on air ότι: " Είχαμε πλήρης αποτομή του κεφαλιού, από το ύψος του λαιμού στο μήλο του Αδάμ όπως είναι ο ανατομικός του όρος. Τα πόδια του ήταν κομμένα από τα γόνατα και κάτω, ενώ είναι εμφανής και η προσπάθεια που έγινε για να του αφαιρεθούν και τα χέρια του ". 

Το μυστήριο λύθηκε απ' έναν άλλο Ιατροδικαστή τον κ. Ηλία Μπογιόκα που ανέφερε στον συνάδελφό του πως μια ημέρα πριν είχε κληθεί από την αστυνομία να μεταβεί στην χωματερή στα Λιόσια όπου υπάλληλος βρήκε ένα ανθρώπινο κεφάλι κομμένο και δυο πόδια. Πρόκειται για τον ίδιο Πακιστανό που διέμενε στους Αμπελόκηπους και δολοφονήθηκε φρικτά και παραδειγματικά από ομοεθνείς του. 

Δακτυλοσκοπικά διαπιστώθηκε και η ταυτότητά του, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η εξέταση DNA. Όπως διαπίστωσε η αστυνομία τα κομμένα ανθρώπινα μέλη από τους Αμπελόκηπους πετάχτηκαν σε κάδο απορριμάτων στο Παλαιό Φάληρο και απ' εκεί όταν τα παρέλαβε το σκουπιδιάρικο τα μετέφερε στην χωματερή.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό των δολοφόνων που κατακρεούργησαν το θύμα τους τηρώντας κατά γράμμα τους σκληρούς και απάνθρωπους νόμους που επιβάλει ο φανατισμός στην θρησκεία τους. 




Γράφει ο βασίλης χήτος



http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου