'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ρέθυμνο: Ψάχνουν τώρα και σε μοναστήρια για την αγνοούμενη φοιτήτρια!!!!

Η οικογένεια της αγνοούμενης Αγγελικής εμφανίζεται σίγουρη ότι η φοιτήτρια δεν αυτοκτόνησε - Διαβάστε σε ποιο σημείο βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας και ποια νέα στοιχεία ήρθαν στο φως...

Όπως γράφει το ''Έθνος της Κυριακής'', έναν χρόνο μετά το συμβάν κι αφού οι έρευνες φτάνουν στο τέλος τους, οι εκτιμήσεις των αστυνομικών Αρχών καταλήγουν σε δύο πιθανές υποθέσεις: Η πρώτη φέρει τη νεαρή φοιτήτρια να έχει κλειστεί σε μοναστήρι και η δεύτερη να έχει θέσει τέρμα στη ζωή της από τις 18 Φεβρουαρίου του 2010, οπότε και καταγράφεται το τελευταίο της στίγμα. (διαβάστε για την εξαφάνιση)

Η εκδοχή του να βρίσκεται στην Αγγλία, βοηθούμενη από τον καθηγητή Μιχάλη Μιχαηλίδη, ο οποίος απήχθη από την οικογένεια της Αγγελικής για να δώσει πληροφορίες, έχει αποκλειστεί. (διαβάστε για την απαγωγή και τα βασανιστήρια)

Έλεγχος στον υπολογιστή του καθηγητή
Το ανακριτικό αποτέλεσμα των ερευνών για τον καθηγητή Μ. Μιχαηλίδη δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός δεν εμπλέκεται πουθενά στην ιστορία της εξαφάνισης του κοριτσιού από την Ασή Γωνιά. Ακόμη και ο έλεγχος του ηλεκτρονικού του υπολογιστή, που βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αθηνών, δεν έχει αποφέρει τίποτε.

Το σενάριο της αυτοκτονίας, που εξετάστηκε από την πρώτη στιγμή, βασίστηκε στη βαριάς μορφής κατάθλιψη που παρουσίασε λίγο καιρό πριν από την εξαφάνισή της η Αγγελική. Αυτή η εκδοχή συνεχίζει να παραμένει πολύ ισχυρή για τις Αρχές, παρότι ίχνη της δεν έχουν βρεθεί πουθενά. Εικάζεται ότι εάν προσπάθησε να βάλει τέρμα στη ζωή της, ενδεχομένως να το έκανε σε άλλο σημείο του νησιού, από αυτό όπου και εντοπίζεται το τελευταίο στίγμα της.

Κι αυτό γιατί η θαλάσσια περιοχή γύρω από τη γέφυρα του Πετρέ, όπου και εξαφανίστηκε η Αγγελική, έχει ήδη εξονυχιστικά ερευνηθεί και με δύτες, ακόμη και στα πιο απόκρυφα σημεία του βυθού (διαβάστε για τις έρευνες). Η οικογένειά της εμφανίζεται βέβαιη ότι το παιδί της δεν θα προχωρούσε ποτέ στο απονενοημένο διάβημα.

Ελπίδα των συγγενών παραμένει ο εγκλεισμός της σε μοναστήρι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του αδερφού της 18χρονης, Χριστόφορου Σταυρουλάκη. Στο χωριό της το κλίμα είναι βαρύ, αναμένοντας μήνυμα ζωής από την Αγγελική, μέσα στο 2011.



newsit
 sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου