'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Το ΣΔΟΕ «ξεσκονίζει» πέντε πολιτικούς

Τα περιουσιακά στοιχεία και τα «πόθεν έσχες» πέντε πολιτικών προσώπων, ελέγχει εξονυχιστικά το ΣΔΟΕ, όπως αποκαλύπτει η «Καθημερινή της Κυριακής».
 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα δύο από τους ελεγχόμενους έχουν θητεύσει στο παρελθόν σε υψηλές θεσμικές θέσεις, ενώ περιλαμβάνονται και βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες των ελεγκτών, έχουν προκύψει σημαντικά στοιχεία σε βάρος γνωστού πολιτικού κι όπως αναφέρεται ελέγχεται το «πόθεν έσχες» συγγενικών και φιλικών του προσώπων, όσο και σε εξοπλιστικά προγράμματα.

Παράλληλα, ελέγχεται κι άλλος πρώην υπουργός, το όνομα του οποίου έχει αναμειχθεί σε υποθέσεις που απασχόλησαν ή απασχολούν εξεταστικές επιτροπές σε σχέση με το «πόθεν έσχες» του ίδιου, αλλά και της συζύγου του.

Το νεότερο στοιχείο, ωστόσο, έγκειται στο γεγονός ότι και πολιτικοί που μέχρι σήμερα δεν απασχόλησαν για τέτοια θέματα την επικαιρότητα βρίσκονται στο στόχαστρο ερευνών που διενεργεί, τους τελευταίους μήνες, το ΣΔΟΕ. Για τους ελέγχους αυτούς έχουν ενημερωθεί τόσο η κυβέρνηση όσο και το γραφείο του πρωθυπουργού.

Οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ ωστόσο στους συγκεκριμένους πέντε πολιτικού ξεκίνησαν είτε μετά από καταγγελίες που θεωρήθηκαν βάσιμες, έιτε επειδή η ελεγκτές έπεσαν πάνω τους…..

Η εφημερίδα επικαλούμενη πληροφορίες της αναφέρει ότι στην περίπτωση εν ενεργεία βουλευτή, έφθασαν στοιχεία στο ΣΔΟΕ που έκαναν λόγο για την ύπαρξη αδήλωτης περιουσίας λίγο καιρό μετά τη δημοσιοποίηση του «πόθεν έσχες» των πολιτικών.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται ήδη τα νέα στοιχεία των ερευνών είναι σε γνώση του Μεγάρου Μαξίμου, ενώ ενήμερος φέρεται να είναι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.


http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου