'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Τη Δευτέρα η δίκη του βασανιστή της Καλλιθέας....

Τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011 θα εκδικαστεί στο Β’ Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας ( Ευελπίδων, κτίριο 2) η σοκαριστική υπόθεση του βασανιστή της Καλλιθέας, του άνδρα που... σύμφωνα με τη φιλοζωική οργάνωση Αδεσποτολόγιο, περιέλουζε με καυστικές ουσίες το 5 μηνών κουτάβι του.

Στις 26 Δεκεμβρίου ο υπάνθρωπος περιέλουσε για άλλη μια φορά με καυστικές ουσίες το άτυχο σκυλάκι.

Οι κάτοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη. Το κουτάβι φέρει εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο του το σώμα.

Η κτηνίατρος που το εξέτασε ανέφερε στην γνωμάτευσή της, που θα παραδοθεί στην αστυνομική αρχή και θα δοθεί επίσης στην δημοσιότητα, ότι το ζωάκι φέρει εγκαύματα τρίτου βαθμού στην πλάτη, τον αυχένα, τα πόδια, τη βουβωνική χώρα, καθώς και θολότητα στον αριστερό οφθαλμό.

Στο σώμα του υπήρχαν υπολείμματα από λιωμένο κερί, ενώ σε κάποια σημεία παρουσίαζε έντονη σήψη. Οι βλάβες δεν έχουν προκληθεί όλες ταυτόχρονα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της φιλοζωικής οργάνωσης Αδεσποτολόγιο, το βασανισμένο σκυλάκι είναι καλύτερα, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τα εξωτερικά τραύματα.

Επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά την κτηνίατρο που τον παρακολουθεί για καθαρισμό των πληγών του και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.


econews
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου