'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Γνωστός τραγουδιστής πιάστηκε στα χέρια με το γιο του για μια γυναίκα..!!!

Την ίδια αγαπημένη είχαν πατέρας και γιος, ο οποίος το κατάλαβε μόλις πριν από λίγο καιρό, όταν συναντήθηκαν σε χώρο διασκέδασης όλοι μαζί.

Ο νεαρός γιος του τραγουδιστή που είδε τον πατέρα του αγκαλιά με την αγαπημένη του θόλωσε και πλησιάζοντάς τον άρχισε να τον βρίζει και να τον τραβάει από τα ρούχα για να βγουν έξω από το μαγαζί που βρισκόταν με την παρέα του.

Όσοι μάλιστα βρέθηκαν εκείνη την ώρα εκεί είπαν ότι ο νεαρός έπαθε τέτοιο σοκ που δε μπορούσε να ελέγξει τα νεύρα του και το ξέσπασμά του.

Ο καυγάς ανάμεσα στον πατέρα και το γιο συνεχίστηκε κι εκτός μαγαζιού, ενώ μάταια η παρέα του τραγουδιστή προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Η νεαρή κοπέλα που είναι Ρωσικής καταγωγής έχει σχέση με το νεαρό εδώ κι έξι μήνες. Ο νεαρός μάλιστα είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της γι αυτό φρόντισε να τη γνωρίσει και στον πατέρα του θέλοντας έτσι να της δείξει ότι ενδιαφέρεται σοβαρά για την ίδια.
Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή όμως, από την πρώτη στιγμή έδειξε ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα του νεαρού και ήθελε συνεχώς να βρίσκονται όλοι μαζί.

Το βράδυ που συνέβη το περιστατικό ο νεαρός είχε πάει με φίλους του να διασκεδάσουν σε φιλικό σπίτι για να αποχαιρετήσουν έναν από την παρέα που θα έφευγε στο εξωτερικό. Η νεαρή που, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, διατηρούσε σχέση και με τον πατέρα, δεν ήθελε να τον ακολουθήσει κι έτσι βρέθηκε στην αγκαλιά του τραγουδιστή σε γνωστό νυχτερινό μπαρ. Όταν ο γιος του και η παρέα του πήγαν στο ίδιο μπαρ για να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους, έπεσε πάνω στο παράνομο ζευγάρι.

Μετά την επεισοδιακή συνάντηση πατέρα και γιου, οι σχέσεις τους δεν έχουν αποκατασταθεί, ενώ η νεαρή κοπέλα εξακολουθεί να είναι γοητευμένη από τον πατέρα μη δίνοντας καμία σημασία στο νεαρό φίλο της, ο οποίος μάλιστα μετακόμισε στο σπίτι της μητέρας του.


http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου