'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

«Ρεζίλι» στα μάτια των Βρετανών για τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις..

Ως παράδειγμα προς… αποφυγή παρουσιάζει μερίδα του βρετανικού Τύπου την Ελλάδα, τη χώρα όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όσον αφορά την «ολυμπιακή κληρονομιά» της, μετά τη διοργάνωση του 2004.

Στην καθημερινή βρετανική εφημερίδα «London Evening Standard» ο συντάκτης, Matthew Beard, προειδοποιεί τους Βρετανούς να μην υποπέσουν στα τραγικά λάθη της Ελλάδας, η οποία άφησε τα ολυμπιακά έργα «στο έλεος» των καιρικών συνθηκών και του χρόνου.

Διαβάστε το απόσπασμα της εφημερίδαςΌπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, σε σχετικό κείμενo που υπογράφει ο Beard, ο χώρος όπου πραγματοποιούνταν οι αγώνες κατάδυσης, παρουσιάζει μία εικόνα εγκατάλειψης, με πλήθος αντικειμένων, όπως σιδερένια κάγκελα και ξεφούσκωτες μπάλες, να βρίσκονται διάσπαρτα στην άδεια πισίνα.


Σε δεύτερο κείμενο, γίνεται αναφορά στις δηλώσεις του Μάκη Ασημακόπουλου, του γενικού διευθυντή αθλημάτων στον οργανισμό «Αθήνα 2004», ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, παραδέχεται ότι οι Έλληνες διοργανωτές δεν μερίμνησαν εγκαίρως, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία «ολυμπιακή παρακαταθήκη» για μελλοντική χρήση.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Ασημακόπουλος, συμβούλευσε τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 στο Λονδίνο, να προχωρήσουν σε συντονισμένες προσπάθειες και να υποκινήσουν όλους τους αρμόδιους φορείς, από την πρώτη κιόλας ημέρα της λήξης των αγώνων, έτσι ώστε να μην γίνουν τα ίδια λάθη.
Μπράβο μας! Τα καταφέραμε πάλι να παρακινήσουμε το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ να αναφερθούν αρνητικά για τη χώρα, όπου γεννήθηκε το ολυμπιακό ιδεώδες! 


http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου