'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Τις "έφαγε" από συνάδελφό του μέσα στην αίθουσα συνταξης του Άlter o Ν.Τσιαμτσίκας


Ο γνωστός ρεπόρτερ ήρθε στα χέρια με άλλο δημοσιογράφο του καναλιού του αλλά έπεσε σε ...γυμνασμένο!!!


Σύμφωνα με το http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/   Ο Τσιαμτσίκας στεκόταν όρθιος και μιλούσε με έναν αρχισυντάκτη, απο τους πολλούς που έχει διορίσει ο καράφλας ο Σφαέλος. Για κακή του τύχη όμως στεκόταν πάνω απο το γραφείο ...ενός(;) συναδέλφου του οποίος τον διαολόστειλε επειδή με τις φωνές του Τσιαμτσίκα, δεν μπορούσε να μιλήσει με την ησυχία της, ουπς λάθος με την ησυχία του, στο τηλέφωνο. 

Ο Τσιαμτσίκας αγρίεψε και γυρίζει και του λέει, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αντε μωρή @δελφή. Αυτό ήταν που έκανε έξαλλο τον συνάδελφο του Τσιαμτσίκα και άρχισε να τον στολίζει με κοσμητικά επίθετα και βαριές εκφράσεις για τον ...ανδρισμό του. Εεεε το πράγμα ξέφυγε γρήγορα απο κάθε έλεγχο και οι δύο δημοσιογράφοι του Alter πιάστηκαν στα χέρια.

Δεν μπρούμε να πούμε οτι ...μαλλιοτραβήχτηκαν γιατι και οι δύο έχουν ένα θέμα με τις τρίχες της κεφαλής τους. Εκείνο που δεν περίμεναν όμως οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν να δουν τον Τσιαμτσίκα να εισπράττει τα μπουνίδια και τα κλωτσίδια σε ρυθμό πολυβόλου απο τον γυμνασμένο συναδελφό του. 


Μάταια προσπάθησαν κάποιοι να τους χωρίσουν. Κάπου εκεί τον πήραν τα ζουμιά (αίματα) κατά το κοινώς λεγόμενο τον brutal Τσιαμτσίκα και ο αγώνας έληξε με νικη του άλλου συναδέλφου του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου