'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Η Ναταλία Γερμανού τα είπε έξω από τα δόντια!!!!

Μας έχει συνηθίσει να στάζει μέλι για΄όλους και για όλα... Αυτή τη φορά όμως η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να τα πει έξω από τα δόντια!

Και το έκανε μέσα από τη στήλη της στο περιοδικό OK. Στόχος της, οι... γιαλαντζί celebrities.


Τα λόγια είναι περιττά. Η πένα της Ναταλίας μιλάει από μόνη της...
''Μερικές φορές θα ήθελα να είμαι μια μύγα στον τοίχο σας την ώρα που διαβάζετε τα κουτσομπολίστικα περιοδικά. Ή την ώρα που βλέπετε στις ειδήσεις του Star o “νέος έρωτας της Σούλας”, η “καινούρια αγαπημένη του Μπάμπη”, “είναι ή δεν είναι μαζί ο Φούφουτος με τη Φουφουτίνα;”.
Να είμαι μια τόση δα μυγούλα στον τοίχο σας.


Να δω πραγματικά αν σας νοιάζει. Γιατί εγώ νομίζω ότι...–allow me the french– χεστ… πανηγυρικά. Μπορεί να τα διαβάζετε περιμένοντας τη σειρά σας για ντεκαπάζ στο κομμωτήριο ή για σφράγισμα αριστερού προγόμφιου στον οδοντίατρο. Αλλά μέσα σας ξέρετε πια.

Είστε 100% εκπαιδευμένο κοινό, είμαι σίγουρη για εσάς ότι ξέρετε πια καλά πως τα εννέα στα δέκα που βλέπετε, ακούτε και διαβάζετε είναι τρίχες κατσαρές, διαφημιστικά κόλπα της πλάκας, σενάρια επιστημονικής φαντασίας.


Πολλοί νέοι καλλιτέχνες, γιαλαντζί celebrities και ηθοποιοί ψοφάνε οι ίδιοι ή περιβάλλονται από διψασμένους αυλικούς και μανατζαραίους που πιστεύουν ότι ο γρηγορότερος δρόμος προς τη δόξα είναι το “σκανδαλάκι” που συνοδεύεται από φωτογραφία και το πολυπόθητο ρεπορτάζ του Star.


Και κάπως έτσι αρχίζει ένας μικρός γολγοθάς για τα εκκολαπτόμενα αστεράκια, κοριτσάκια και αγοράκια, ένας γολγοθάς με σταύρωση μεν αλλά χωρίς ανάσταση, δυστυχώς!''


Πηγή:nooz.gr
http://alepounews.blogspot.com/2010/11/blog-post_6018.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου