'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Γυμνός στο μπάνιο!!!!

Τραγουδώντας στο μπάνιο με τον Σάββα Πούμπουρα! Τον... αθέατο κόσμο του παρουσιαστή έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν θαυμάστριές του μέσω Internet. Στο μιούζικαλ «Rent» περιμέναμε να δούμε τον πρώην πανελίστα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» όπως τον γέννησε η μαμά του, αλλά έκανε την έκπληξη και παρουσιάζεται σχεδόν γυμνός στο Internet.

O Σάββας -αποδείχθηκε βιρτουόζος και στις πιρουέτες, μέσα από το «Dancing with the stars»- τραγουδώντας το διαχρονικό ροκ κομμάτι του Ρόμπερτ Πάλμερ «Addicted to Love» κάνει... one man show στην ντουζιέρα. Τραγουδάει, «χτυπιέται» και χορεύει σαν μικρό παιδί, ενώ ο φακός τον απαθανατίζει. Βέβαια, τα απόκρυφα σημεία του δεν αποκαλύπτονται σε γκρο πλαν, ωστόσο μέσα από την πόρτα της ντουζιέρας οι θαυμάστριές του όλο και κάτι μπορούν να... ξετρυπώσουν.

Ο ίδιος, ανοίγοντας την πόρτα της ντουζιέρας κρατάει μια πετσέτα και δίνει...
κρεσέντο στο ρεφρέν του hit του Πάλμερ. Tην άλλη πλευρά του Σάββα, που στο παρελθόν είχε κάνει και ιδιαίτερη φωτογράφηση για το «L'Officiel» φορώντας γόβες-στιλέτο, κάνοντας άλλη μία φορά την ανατροπή, οι fans του μπορούν να δουν στο site Live2sing. Στο ίδιο site, το δικό τους τραγουδιστικό βίντεο έχουν ανεβάσει η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ζέτα Δούκα και άλλοι γνωστοί, πλην όμως αυτό που τραβάει το μάτι είναι αυτού του «Mr Savvas caf?».

Οσον αφορά το «Rent», τελικά δεν πρόκειται να συμμετάσχει αφού η παράσταση θα περιοδεύσει και μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα παιχτεί και στο εξωτερικό. Αυτό δεν σημαίνει πως ο Σάββας θα καθίσει... ήσυχος. Στο δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής σεζόν, μαζί με τον Δημήτρη Βλάχο θα παρουσιάζει σατιρική εκπομπή στον ΑΝΤ1.

http://www.gossipadiko.com/2010/11/blog-post_7288.html#ixzz14S7r7GC0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου