'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Οι άνδρες που θέλουν «τη γυναίκα στο σπίτι», κερδίζουν περισσότερα χρήματα!!!!

Οι άνδρες που πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να εργάζονται, κερδίζουν περισσότερα χρήματα από τους υπόλοιπους, σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου της Φλόριντα.

Η μελέτη διήρκησε περίπου 26 χρόνια με τη συμμετοχή 12.686 ανδρών και γυναικών. Οι άνδρες που πιστεύουν ότι η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι ήταν περισσότεροι συγκριτικά με τις γυναίκες, αν και το χάσμα στις απόψεις των δυο φύλων φάνηκε να περιορίζεται με την πάροδο του χρόνου.

Το νέο… χάσμα που παρατηρήθηκε ήταν όταν οι ερευνητές ρώτησαν τους άνδρες εθελοντές σχετικά με τον μισθό που έπαιρναν. Από τις απαντήσεις τους διαπίστωσαν ότι όσοι ήθελαν τη γυναίκα να μην να εργάζεται είχαν σημαντικά μεγαλύτερο μισθό, αφού οι ετήσιες απολαβές τους ήταν κατά 8.500 δολάρια μεγαλύτερες συγκριτικά με τις αντίστοιχες των ανδρών που έχουν μοντέρνες απόψεις!

Η δρ. Magdalena Zawisza, ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο Winchester, προσπάθησε να εξηγήσει τα ευρύματα της έρευνας: «Θα μπορούσε να είναι το ότι οι άνδρες που σκέφτονται παραδοσιακά ενδιαφέρονται πολύ για την εξουσία.

Μια άλλη θεωρία υποστηρίζει ότι οι εργοδότες είναι περισσότερο πιθανό να δώσουν προαγωγή στους άνδρες των οποίων οι γυναίκες δεν εργάζονται, καθώς αναγνωρίζουν την ανάγκη να υποστηρίξουν τις οικογένειες αυτές».

Pyles.tv
http://www.dailyfucks.gr/?p=1795

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου