'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Νικήτρια των εκλογών η… νεκρή!!!!!

Μεγάλη νίκη την οποία θα χαρεί από.. τα ουράνια πέτυχε η Τζένι Οροπέζα, υποψήφιος των Δημοκρατικών στην Καλιφόρνια.

Η άτυχη γυναίκα πέθανε από εμβολή δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Αλλά το κόμμα της προτίμησε να κρατήσει το όνομα της στο ψηφοδέλτιο επειδή δεν υπήρχαν...

χρονικά περιθώρια να βρεθεί αντικαταστάτης.

Έτσι η μακαρίτισσα κατέβηκε κανονικότατα στις εκλογές για τη γερουσία και μάλιστα πέτυχε εντυπωσιακή νίκη επί τους Ρεπουμπλικανού αντιπάλου της, Τζον Σταμράιχ. Η αποθανούσα «εξελέγη» με ποσοστό 58% έναντι 36% του αντιπάλου της!


Τα αμερικανικά μέσα αναφέρουν για την Τζένι Οπορέζα ότι «μπορεί να πέθανε τον προηγούμενο μήνα, ωστόσο η πολιτική της καριέρα ζει και βασιλεύει». Ο θάνατός της επήλθε στις 20 Οκτωβρίου σε ηλικία μόλις 53 ετών, ενώ στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα υγείας, όπως την μάχη της με τον καρκίνο από το 2004.


Η έδρα που κατείχε στην απερχόμενη Γερουσία και για την οποία θα ανανέωνε την θητεία της εφόσον ζούσε, αφορά τις περιοχές του Λος Άντζελες, του Λονγκ Μπιτς και του Σάουθ Μπέι στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Μετά τον θάνατό της, τοπικές εφημερίδες καλούσαν τους ψηφοφόρους να την ψηφίσουν, καυτηριάζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι ρεπουμπλικανοί προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν την απώλειά της.


Οι εκλογές, βέβαια, θα πρέπει να επαναληφθούν ώστε να εκλεγεί… εν ζωή υποψήφιος! Και αυτό ήταν ουσιαστικά το διακύβευμα της διαδικασίας της περασμένης Τρίτης, αφού οι πολίτες συντριπτικά κατέκριναν την επιλογή του ρεπουμπλικανού υποψηφίου για να τους εκπροσωπήσει στην Γερουσία.


http://katse-kala.blogspot.com/2010/11/blog-post_161.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου