'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Οι πράκτορες του FBI αντέγραφαν στις εξετάσεις!!!!

Ακόμα και ένας μαθητής του δημοτικού θα είχε την λογική να σκεφτεί ότι δεν μπορείς να τελειώνεις μέσα σε 20 λεπτά ένα τεστ με βαθμό δυσκολίας που απαιτεί τουλάχιστον 90 λεπτά από το χρόνο σου... 

Όπως έγινε γνωστό, οι πράκτορες του FBI αντέγραψαν μαζικά σε μια εσωτερική εξέταση, χρησιμοποιώντας την πατροπαράδοτη μέθοδο με σκονάκια και τις απαντήσεις σε σμίκρυνση, αλλά και μέσω κινητού!

Οι επιτηρητές και οι εξεταστές προβληματίστηκαν όταν είδαν πολλούς πράκτορες να σηκώνονται από την καρέκλα μέσα σε 20 λεπτά από την έναρξη της εξέτασης, για ένα διαγώνισμα που απαιτούσε τουλάχιστον 90 λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Επρόκειτο για ένα διαγώνισμα με 51 ερωτήσεις κλειστού τύπου, που σύμφωνα με τους εξεταστές συνήθως παίρνει 1,5 με 2 ώρες για να απαντηθεί, αφού ο βαθμός δυσκολίας είναι ο μεγαλύτερος που μπορεί να υπάρξει.

Το σώμα των επιθεωρητών κλήθηκε να αναλάβει δράση και να ερευνήσει πάνω από 200 πράκτορες.

Στην έρευνα, οι περισσότεροι πράκτορες κατηγόρησαν τους... επιτηρητές ότι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους κι έτσι βρήκαν χώρο και τρόπο για να προβούν στην αντιγραφή.

11 όμως από αυτούς προσπάθησαν να δικαιολογηθούν λέγοντας πως δεν ήταν σκονάκια αλλά σημειώσεις.

Επιπλέον ανακαλύφθηκε πως τέσσερα άτομα είχαν συνεννοηθεί έτσι ώστε όποιος ήξερε μια απάντηση να χτυπά το πόδι του στο πάτωμα τόσες φορές όσο ο αριθμός της ερώτησης και ο αριθμός της απάντησης!!!

Η τύχη των πρακτόρων θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξαναδώσουν το τεστ ένας – ένας και υπό την αυστηρή επίβλεψη των επιτηρητών...  


http://cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου