'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσημη επίσκεψη του Γιώργου στην Ελλάδα!!!

Την Αθήνα επισκέπτεται επισήμως ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου.. Ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, γνωστός διεθνώς και ως Γιώργος, θα έχει συναντήσεις κορυφής με την Τρόικα καθώς και με άλλα κατώτερα μέλη της κυβερνήσεως του.

  Ήδη στην Αθήνα έχει κτυπήσει συναγερμός και επικρατεί οργασμός προετοιμασιών. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, οι δρόμοι έχουν αποκλειστεί και ελικόπτερα διασχίζουν τον γαλανό αττικό ουρανό. Οι κάτοικοι καθαρίζουν με ενθουσιασμό και βάφουν με ασβέστη τις αυλές τους, έχουν αναρτήσει την γαλανόλευκο στα μπαλκόνια τους, ενώ από τα μεγάφωνα ηχούν εμβατήρια και πατριωτικά άσματα..
Ο πρωθυπουργός της χώρας θα ενημερωθεί για την πορεία του έργου «η σωτηρία της πατρίδος» και ιδιαιτέρως επί θεμάτων που έχουν γίνει αντικείμενο θαυμασμού παγκοσμίως και έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον δεκάδων επιστημόνων της διεθνούς κοινότητας.
Κατά αρχάς ο πρωθυπουργός θα παρακολουθήσει την εφαρμογή του μνημονίου και ειδικότερα τις τιτάνιες προσπάθειες που καταβάλει ο υπουργός οικονομικών και μέλος της λέσχης Μπίντελμπεργκ Γ. Παπακωνσταντίνου ώστε να βουλιάξει την χώρα στην ύφεση, να την καταδικάσει στην υπανάπτυξη, να γονατίσει τους πιο αδύναμους πολίτες στους φόρους και να αρπάξει ακόμα και συντάξεις προκειμένου να πληρωθούν οι δανειστές της..
Για το σκοπό αυτό ο Γιώργος θα παρακολουθήσει επίδειξη συντονισμού της κυβερνήσεως του. Ο ίδιος δεν κρύβει την περηφάνια του για την αποτελεσματικότητα αυτού του συντονισμού που οφείλεται στην μεγαλοφυή ιδέα του να τοποθετήσει συντονιστές στους συντονιστές, επιτηρητές στους επιτηρητές, υπουργούς στους υπουργούς και πρωθυπουργό που συντονίζει τον πρωθυπουργό.. Ο μόνος που δεν συντονίζει είναι ο εντεταλμένος για τον συντονισμό αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως Θ. Πάγκαλος ο οποίος πλέον εκτελεί επικίνδυνες αποστολές δίνοντας συνεντεύξεις και κάνοντας τον μπαμπούλα στα κανάλια..
Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δώσει ο Γιώργος στην επίσκεψη του στο γραφείο τύπου του Πεταλωτή στο ΜΕΓΚΑ, όπου και θα ενημερωθεί για την επιτυχία της ομάδας του Χρήστου Παναγιωτόπουλου η οποία κατάφερε να καταστρέψει εντελώς την ενημέρωση μετατρέποντας το ρεπορτάζ σε ένα διαρκές, ακατάπαυστο και μονοθεματικό σχόλιο και έτσι να αναδείξει το μεγκάλο κανάλι ως τη νέα ΥΕΝΕΔ της σύγχρονης εποχής..
Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των ξένων επιστημόνων, που συνοδεύουν τον πρωθυπουργό, στην συμβολική επίσκεψη του στα Εξάρχεια η οποία έχει πλέον εξελιχθεί στην πιο σεμνή και υπάκουη περιοχή του κόσμου.. Οι ξένοι επιστήμονες και πολιτικοί αναλυτές αδυνατούν να πιστέψουν την πρωτοφανή στην παγκόσμια ιστορία παθητικότητα ενός λαού που μάλιστα κάποτε έδωσε και τα φώτα του στον πολιτισμό του πλανήτη. Στα Εξάρχεια ο Γιώργος θα συμφάγει με τον πολίτη που πρόσφερε τον μισθό του για την «σωτηρία της πατρίδος», θα τον παρουσιάσει στα κανάλια και στους ξένους επιστήμονες ως το αντιπροσωπευτικότερο δείγμα του πιο παθητικού και μαλάκα λαού του κόσμου και θα υποσχεθεί το μνημόνιο 2 με νέα και ακόμα πιο βάρβαρα μέτρα προκειμένου να εισπραχθεί περισσότερο ζεστό χρήμα και να παραδοθεί στις ξένες «αγορές»..
Τέλος, το βράδυ ο Γιώργος θα παρακολουθήσει στο Ηρώδειο κυβερνητική παράσταση για το πώς η κυβέρνηση των αντιεξουσιαστών «διαπραγματεύεται» με την Τρόικα και το πώς ο μεγάλος τραγικός ηθοποιός μας Α. Λοβέρδος λεηλατεί και εξολοθρεύει τους συνταξιούχους κλαίγοντας με σπαραγμό.. 

 
Την επαύριον ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει και πάλι για την έδρα του στο εξωτερικό..


sofistis
http://gianniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου