'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

O Aδίστακτος Πίτερ Σέντομ και ο Ερωτας με την ψυχολόγο..!!!

Ο Πίτερ Σέντομ

ηταν ενας Αμερικανός Υπήκοος και ήρθε στην Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του '80. Συνεργάστηκε με Νονούς της Νύχτας και εκτελουσε συμβόλαια Θανάτου. Εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία ...

....(ομολόγησε ότι σκότωσε το 1990 τη Στεφανία Σαρδή, η οποία φερόταν να έδωσε στοιχεία για την οικογένεια Γρηγοράκου) και κάθειρξη 11 ετών για σύσταση συμμορίας, οπλοφορία κλπ. Στην δίκη για το φόνο της Στεφανίας Σαρδή, ο Σέντομ αιφνιδίασε τους δικαστές. Ζήτησε να μην του αναγνωρίσουν κανένα ελαφρυντικό και να τον καταδικάσουν σε ισόβια κάθειρξη, όπως και έγινε, προφανώς για να γλιτώσει την έκδοσή του στις ΗΠΑ.

Ο 'ΕΡΩΤΑΣ' ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

Η Ολγα Ατζαμόγλου ηταν Ψυχολόγος της Φυλακής του Κορυδαλλού οπου ο Σεντομ βρισκόταν με ισόβια για δολοφονιά. Ο Πίτερ Σεντομ δεν αργησε να γνωριστεί με την Γυναίκα οπου οπως λέγεται μεταξύ τους αναπτυχθηκε ενας μεγάλος ερωτας.

Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΝΤΟΜ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΖΑΜΟΓΛΟΥ

Ο ισοβίτης κακοποιός απέδρασε με τη βοήθεια τής Ψυχολόγου της Φυλακής του Κορυδαλλού. Τα στοιχεία, που οδηγησαν στο συμπέρασμα αυτό, είναι ότι βρέθηκαν τα ρούχα του Πιτερ Σέντομ στο κλειδωμένο γραφείο της ψυχολόγου, ενώ πριν την απόδραση η ίδια - για να δημιουργήσει το σχετικό κλίμα - είχε επανειλημμένως ρωτήσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, αν είχε έρθει ο γιατρός - που υποτίθεται περίμενε και ασχολούνταν με ένα ειδικό πρόγραμμα απεξάρτησης που ετοιμάζεται εδώ και χρόνια στην περιοχή του Ελαιώνα.
Η ψυχολόγος με τον μεταμφιεσμένο ισοβίτη εξήλθαν από την πύλη των φυλακών (έξοδο οχημάτων) στις 4.30 το απόγευμα ,ενώ πέρασαν από 4 ελέγχους και μόνο από τον τελευταίο φύλακα ζητήθηκε να επιδείξει η ίδια την ταυτότητά της, όχι όμως και ο συνοδός της. Ολα αυτά κατατείνουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο. Η απόδραση διαπιστώθηκε περίπου στις 9 το βράδυ, όταν έγινε η καταμέτρηση των κρατουμένων. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, ο Π. Σέντομ πήγε στο γραφείο της ψυχολόγου, άλλαξε ρούχα, φόρεσε κουστούμι, γυαλιά μυωπίας και μακρύκομη περούκα, και στη συνέχεια, προσποιούμενος το γιατρό, έφυγε με την Ατζαμόγλου.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΝΤΟΜ

Ο Σεντομ Βρεθηκε Νεκρός το 2008 σε ενα Ξενοδοχείο της Βενεζουέλας απο υπερβολική χρηση Ναρκωτικων

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΖΑΜΟΓΛΟΥ

Η ψυχολόγος Όλγα Ατζαμόγλου, με την οποία ο κακοποιός είχε συνάψει σχέσεις στις φυλακές, είχε βρεθεί νεκρή επίσης μετά από χρήση ναρκωτικών τον Οκτώβριο του 2002 στην Κολομβία.
 
 http://stakarfia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου