'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ηράκλειο: ''Προσπάθησαν να με απαγάγουν λίγο πριν μπω στο φροντιστήριο για μάθημα''!!!

Με αυτά τα λόγια άρχισε να περιγράφει τα όσα έζησε ένας 11χρονος μαθητής - Διαβάστε όλα όσα έγιναν αλλά και τις σκέψεις της αστυνομίας...
 
Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου από άγνωστο άνδρα ή δημιούργημα της φαντασίας ενός 11χρονου αγοριού; 


Αυτό το βασανιστικό ερώτημα απασχολεί τα τελευταία 24ωρα τους αστυνομικούς του τμήματος Μοιρών μετά την καταγγελία γνωστού κατοίκου της περιοχής, ότι το παιδί του γλίτωσε από μία ενδεχόμενη αρπαγή-απαγωγή επειδή δεν έχασε την ψυχραιμία του.

Το περιστατικό έγινε πριν από λίγες ημέρες, τη στιγμή που το παιδί ξεκίνησε από το σπίτι του (σε χωριό της Μεσαράς) για να πάει στο φροντιστήριο Αγγλικών. Μάλιστα, μέχρι ενός σημείου το συνόδευε η γιαγιά του, η οποία όταν το άφησε λίγα μέτρα πριν το φροντιστήριο άκουσε τον ήχο από το σπινάρισμα των ελαστικών ενός τζιπ, που οδηγούσε ο μυστηριώδης δράστης.


Ο πατέρας του 11χρονου παιδιού, που μίλησε στην εφημερίδα «Πατρίδα» είναι κατηγορηματικός. «Το παιδί μου δε λέει ψέματα. Προσπάθησα να το ξεγελάσω για να δω τι συμβαίνει, μήπως το έκανε για τους δικούς του λόγους, ακόμη και μηχανάκι του υποσχέθηκα ότι θα του αγοράσω αν μου πει την αλήθεια. Δεν άλλαξε ούτε μία λέξη από ότι μου είχε πει εξαρχής» αναφέρει ο ίδιος.


Ο μικρός, επιστρέφοντας από το μάθημα είπε το τι του συνέβη στους γονείς του. «Όπως μου είπε, ένα μαύρο αγροτικό όχημα 4Χ4 καταδίωξε το παιδί και το στρίμωξε σε ένα σημείο κοντά στην πλατεία του χωριού. Ήταν βράδυ και όλοι ήταν στα σπίτια τους. Στο αγροτικό όχημα επέβαινε ένας άνδρας που φορούσε κουκούλα και όπως πρόσεξε το παιδί, είχε ένα πρόβλημα στο αριστερό χέρι, ενώ στο δεξιό χέρι φορούσε ένα γάντι. Ο μικρός αν και ήταν φοβισμένος, μπόρεσε να ξεφύγει από το άτομο που μάλλον ήθελε να τον επιβιβάσει με το ζόρι στο αυτοκίνητό του».


Σύμφωνα με τις επισημάνσεις του ίδιου «σε γειτονικό χωριό και πριν από δύο χρόνια είχε γίνει και πάλι προσπάθεια αρπαγής ενός ανήλικου αγοριού από έναν άνδρα οποίος οδηγούσε ένα όχημα τύπου κλούβα».


Οι αστυνομικοί, πάντως, αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για μία ιστορία που τη γέννησε η φαντασία του παιδιού...



newsit
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου