'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Σάλος με το ροζ βίντεο πασίγνωστων ελλήνων ηθοποιών!!!!!

Ροζ βίντεο με πρωταγωνιστές δυο πολύ γνωστούς έλληνες ηθοποιούς απειλεί να φέρει στη δημοσιότητα εργαζόμενος σε εταιρία παραγωγής. 

Το ροζ σκάνδαλο έχει προκαλέσει πανικό στους συντελεστές του σήριαλ, οι οποίοι μίλησαν αποκλειστικά στο Star για το περιστατικό.

Ένα άτομο από την παραγωγή της σειράς έχει...
τραβήξει σε βίντεο με το κινητό του δυο πολύ γνωστούς ηθοποιούς να κάνουν σεξ στα παρασκήνια της σειράς, η οποία γυρίζεται σε στούντιο του Παλαιού Φαλήρου. Τα φώτα έσβησαν, οι κάμερες έκλεισαν και το παράνομο ζευγάρι πίστεψε ότι είναι μόνο του, κάνοντας το μέγα λάθος!


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι δυο πρωταγωνιστές πρέπει να είχαν παράνομο δεσμό. Προσπαθούσαν να μη βγει προς τα έξω και τελειώνοντας το γύρισμα, δεν περίμεναν ότι θα υπάρχει κάποιος άλλος θεατής εκεί να τους βλέπει και να καταγράφει τις περιπτύξεις τους.


Ο ηθοποιός και παραγωγός της σειράς, Αντρέας Γεωργίου, μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, επιβεβαιώνει το περιστατικό, την ώρα που προσπαθεί να βρει το καυτό βίντεο και να δώσει τέλος στο ροζ σκάνδαλο: «Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι κάναμε μια έρευνα.


Προσπαθούμε κι εμείς να μάθουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Έχω δεχτεί κάποια τηλεφωνήματα από άγνωστο άτομο. Δε θα ήθελα να πω περισσότερα, καθώς δεν είναι δίκαιο ούτε να αφήσω υπονοούμενα για το ποιος μπορεί να είναι πρωταγωνιστής στο βίντεο. Πάντως εγώ δεν είμαι».


Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Θανάσης Ευθυμιάδης ως ταξιτζής, η Μαρία Λεκάκη ως κομμώτρια, ο Μιχάλης Μαρίνος που κάνει το φωτογράφο, ο Αντρέας Γεωργίου που ενσαρκώνει ένα φοιτητή και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που υποδύεται μια πλούσια θεία.


Η τελευταία, σε επικοινωνία μαζί της, δήλωσε πάντως παντελή άγνοια: «Δεν γνωρίζω τίποτα», απαντά, ενώ σε κάθε περίπτωση ξεκαθαρίζει ότι ως το μόνο σίγουρο πως δεν είναι η πρωταγωνίστρια του ροζ βίντεο.


Μετά την διαρροή του θέματος, έχει επικρατήσει αναστάτωση σε όλους τους συμμετέχοντες στο σήριαλ. Κάποιοι είναι παντρεμένοι, κάποιοι έχουν δεσμό, κάποιοι είναι ελεύθεροι. 


Εφόσον δε δημοσιεύεται ποιοι είναι, όλοι θα μπορούσαν να είναι ένοχοι. «Δεν μπορώ να πω και πολλά πάνω σε αυτό το θέμα, γιατί καταλαβαίνεις είναι προσωπικά δεδομένα», εξηγεί ο Ανδρέας Γεωργίου και προσθέτει: «Δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα να έρχεσαι στη δουλειά και να συνευρίσκεσαι σεξουαλικά με συναδέλφους.

Οπότε καταλαβαίνεις ότι αυτό δημιούργησε ένα κλίμα στη δουλειά. Ο καθένας στο σπίτι του και το κρεβάτι του μπορεί να κάνει ο, τι θέλει. Όταν πηγαίνει όμως στη δουλειά πρέπει να σέβεται το περιβάλλον που δουλεύει και τους ανθρώπους που είναι γύρω του. Έχουμε διερωτηθεί όλοι, τι έχει συμβεί και πως έγινε αυτό και έγινε τόσο γνωστό».
Τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια έχουν πάρει φωτιά! 


Το σήριαλ «Αλλού ξημερωμένοι» προβάλλεται από κυπριακό κανάλι, αλλά τα γυρίσματα γίνονται στην Ελλάδα. Σε στούντιο του Παλαιού Φαλήρου τραβήχτηκε το επίμαχο ροζ βίντεο. 

Οι ρόλοι των ηθοποιών και στο σήριαλ πάντως γυρωγυρίζουν γύρω από το σεξ. Απ΄ ότι φαίνεται όμως, κάποιους τους συνεπήρε το σενάριο και είπαν να το κάνουν και πράξη στην προσωπική τους ζωή, χωρίς οι δύο «άτακτοι» ηθοποιοί να γνωρίζουν ότι είχε ξεμείνει εκείνη την ώρα στο στούντιο και ένας «μπανιστιρτζής»...

 
katse-kala
http://alepounews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου