'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ηράκλειο: ''Βροχή'' οι μηνύσεις για μεγάλη απάτη με θύματα δεκάδες κατοίκους!!!

Έρευνες σε Ελλάδα και Κύπρο διεξάγονται για την κομπίνα της «πυραμίδας» που φέρεται να είχε στηθεί σε βάρος δεκάδων Ηρακλειωτών...

Πρόκειται για μία υπόθεση -σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πατρίς- κατά την οποία εταιρείες ιδρύονται εν μία νυκτί μόνο και μόνο για να διευκολύνουν ως «αγωγοί» τη μεταβίβαση χρημάτων σε εταιρείες, τράπεζες και ιδρύματα ανά τον κόσμο. Η νέα μήνυση υποβλήθηκε από δώδεκα Ηρακλειώτες που επένδυσαν συνολικά το ποσό των περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι πρώτες μηνύσεις έγιναν σε βάρος δύο Ηρακλειωτών τον περασμένο Δεκέμβριο, οι οποίοι είχαν εμφανιστεί στους παθόντες ως μεγαλοεπενδυτές. Μάλιστα ο ένας ήταν ασφαλιστικός πράκτορας-χρηματιστής και ο δεύτερος είχε διατελέσει τραπεζικό στέλεχος και εμφανίστηκε ως νυν μέτοχος κυπριακής εταιρείας με άριστες γνώσεις στα επενδυτικά προγράμματα. Οι παραπάνω τους έπεισαν να επενδύσουν αλλά η πορεία έδειξε ότι επρόκειτο για μια «πυραμίδα».


Tις τελευταίες ημέρες στην Εισαγγελία Ηρακλείου υποβλήθηκαν μηνύσεις και από άλλους δώδεκα Ηρακλειώτες, οι οποίοι στρέφονται τόσο κατά των δύο, όσο και κατά της συζύγου του ενός. Και ζητούν την ποινική δίωξη των τριών για τα αδικήματα της απάτης και υπεξαίρεσης από κοινού, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή σε βαθμό κακουργήματος.


Μάλιστα στη μήνυση που κατατέθηκε αναφέρονται αναλυτικά ανά περίπτωση τα ποσά που είχε επενδύσει ο κάθε μηνυτής, ενώ αποκαλύπτονται και στοιχεία με βάση την πολύμηνη έρευνα που αναγκάστηκαν να κάνουν σε Ελλάδα και εξωτερικό προκειμένου να μάθουν την αλήθεια.


newsit
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου