'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

20μελής συμμορία οργάνωσε δολοφονία μαθητή μέσω Facebook!!!!

Ενας 15χρονος μαθητής δολοφονήθηκε σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους σιδηροδρομικούς σταθμούς του Λονδίνου, και μάλιστα εν ώρα αιχμής, σε μια ανελέητη επίθεση που είχε κανονιστεί μέσω Facebook.
 
Σύμφωνα με το δικαστήριο που ξεκίνησε σήμερα, ο Sofyen Belamouadden κυνηγήθηκε από μια συμμορία 20 εφήβων με βαρύ οπλισμό, οι οποίοι τον χτύπησαν άγρια και στη συνέχεια τον μαχαίρωσαν, μπροστά στα έντρομα μάτια εκατοντάδων περαστικών στον σταθμό της Victoria. 

Οπως αναφέρθηκε σήμερα στη δίκη, την ημέρα της επίθεσης τον περασμένο Μάρτιο, δύο από τους κατηγορούμενους είχαν φύγει από το σχολείο την ώρα του διαλείμματος, προκειμένου να αγοράσουν μαχαίρια από γνωστό μαγαζί του Λονδίνου.

Η άγρια επίθεση προκλήθηκε όταν δημιουργήθηκαν αντιπαραθέσεις μεταξύ μαθητών από δύο σχολεία του Δυτικού Λονδίνου, κάποιοι από τους οποίους θεωρούσαν τον συγκεκριμένο σιδηροδρομικό σταθμό «ιδιοκτησία» τους.

Ο νεαρός μαθητής δέχτηκε 9 μαχαιριές, μεταξύ των οποίων στον πνεύμονα και στο στήθος. Οπως δήλωσε ο κατήγορος Mark Heywood, δεν δόθηκε καμία ελπίδα ζωής στον 15χρονο. 

Μάλιστα ήταν όλοι τους τόσο σίγουροι και με αυτοπεποίθηση που δεν τους ένοιαξε ούτε στιγμή ο κόσμος που τους κοιτούσε πανικόβλητος γύρω τους.

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας, κάποιοι από τους κατηγορούμενους συζητούσαν μέσω Facebook το πώς ακριβώς θα γίνει η επίθεση την επόμενη μέρα. Μάλιστα είχαν κανονίσει και από πού θα προμηθευτούν τα όπλα που θα χρησιμοποιούσαν. Οπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, ένας από τους ανήλικους κρατούσε σπαθί.

Και οι 8 κατηγορούμενοι ηλικίας 17 και 18 ετών, ανάμεσά τους και μια κοπέλα, αρνούνται τις κατηγορίες για δολοφονία. Η δίκη θα συνεχιστεί κανονικά αύριο Πέμπτη.


skandalistes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου