'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Η μεγάλη των κατασκόπων σχολή ..!!!!

Ακόμη και στην ίδρυση κολεγίου στο κέντρο της Αθήνας, σε συνεργασία με ιδιώτες, για την παροχή πιστοποιητικών σπουδών, είχαν προχωρήσει στελέχη της ΕΥΠ στο πλαίσιο επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της υπηρεσίας...

Αυτό προκύπτει από τα αποκαλυπτικά ευρήματα ερευνάς εσωτερικού έλεγχου, που πραγματοποιήθηκε στην ΕΥΠ, τα αποτελέσματα της οποίας βρίσκονται ηδη στα χέρια του εισαγγελέα του οικονομικού εγκλήματος και ελέγχονται...




Στον εισαγγελέα επίσης έχει διαβιβασθεί το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, το οποίο διαπιστώνει οικονομικές ατασλαθιες και κακοκοδιαχειριση στην Υπηρεσία, κατά τα έτη 2007 -2009.


Σημειώνεται ότι στελέχη της ΕΥΠ συνεργάζονταν με επιχειρηματίες για παροχή υπηρεσιών ασφαλείας, ενώ κάποια προωθούσαν επενδύσεις με επιχειρηματίες στον τομέα της ενέργειας και της πληροφορικής.


Έκπληξη Χρυσοχοΐδη

Έκπληκτος δήλωσε – μέσω του ΣΚΑΪ, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για όλα όσα παρουσιάζονται ως αποκαλύψεις από Wikileaks. Όπως είπε τα προβλήματα έχουν γραφτεί και διατυπωθεί δημόσια.

Αναφερόμενος στον ρόλο της ΕΥΠ επισήμανε ότι υπάρχουν δεκάδες δηλώσεις και ΕΔΕ που έχουν γίνει για τον τρόπο που λειτουργούσε εκείνη την εποχή.


Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ επισημαίνει ότι όσα είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης εκθέτουν, όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και την κυβέρνηση συνολικά και τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις.


Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι "οι διαρροές του Wikileaks, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η περιγραφή της κατάστασης, την οποία η Νέα Δημοκρατία δημιούργησε ως κυβέρνηση, με την καταστροφική της πολιτική".


Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΛΑΟΣ και πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ Ιωάννης Κοραντής κατηγόρησε τον κ. Χρυσοχοΐδη ότι διέλυσε την ΕΥΠ με κομματικούς εγκάθετους.


πηγή: skai
tsak-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου