'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Τα ονόματα των συλληφθέντων για την τρομοκρατία...

Το newsbomb.gr έχει στη διάθεσή του και σας παρουσιάζει κατ' αποκλειστικότητα τα αρχικά των ονομάτων των τεσσάρων συλληφθέντων που φέρονται οτι αποτελούν τον "πυρήνα" της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τους 23χρονους Δ.Φ., Χ.Τσ., Δ.Δ. και τον 21χρονο Σ.Τζ.

Σε λίγη ώρα, η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα τα ολοκληρωμένα στοιχεία των τεσσάρων συνοδευόμενα από τις σχετικές φωτογραφίες τους.
"Καθαρό" το όπλο, αναμονή για το Καλάσνικοφ
Δεν ταυτίστηκε με τρομοκρατική ενέργεια το πιστόλι των 9mm που βρέθηκε στο διαμέρισμα στο Βύρωνα, όπως έδειξε η εργαστηριακή-βαλλιστική εξέταση που διενεργήθηκε σήμερα.
Η βαλλιστική έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να βρεθεί τυχόν ταύτιση του Καλάσνικοφ-όπλο που βρέθηκε στο Βύρωνα- με προηγούμενη τρομοκρατική επίθεση. Στο μικροσκόπιο της έρευνας μπαίνει και το ποσό των 5.000 ευρώ που εντοπίστηκε στο παραπάνω διαμέρισμα, προκειμένου να διαπιστωθεί η προέλευσή τους.
Όπως προκύπτει, οι νεαροί βρίσκονταν στην Αθήνα τουλάχιστον 4 μήνες ενώ είχαν τεθεί υπό αστυνομική παρακολούθηση τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Η άφιξη της παρέας απο τη Θεσσαλονίκη στην πρωτεύουσα ενδέχεται να αφορά σε νέα τρομοκρατική επίθεση την οποία προετοίμαζαν ως απάντηση στην επικείμενη δίκη των "Πυρήνων" την προσεχή Δευτέρα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές αρχές, τα διαμερίσματα νοικιάστηκαν με στοιχεία που υπάρχουν σε πλαστές ταυτότητες από αυτές που βρέθηκαν στο σπίτι του Βύρωνα, για μικρό χρονικό διάστημα. Οι ενοικιαστές εμφανίστηκαν ως φοιτητές.
 
Εν τω μεταξύ οι αρμόδιοι αξιωματικοί περιμένουν με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα στην έρευνα των ηλεκτρονικών υπολογιστών των σκληρών δίσκων και των USB που βρέθηκαν στο διαμέρισμα στο Βύρωνα, με την ελπίδα ότι θα προκύψουν στοιχεία για το ρόλο των τεσσάρων συλληφθέντων και τη δράση τους στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου