'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

«Ερωτευμένος» διευθυντής φυλακών... έχασε τη δουλειά του!!!!

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν την Πέμπτη σε βάρος ενός διευθυντή φυλακών στη Γαλλία για την προνομιακή μεταχείριση που επεφύλαξε σε μια 22χρονη φυλακισμένη, με την οποία ήταν "ερωτευμένος" και η οποία είχε... καταδικαστεί για το φόνο ενός νεαρού εβραίου το 2006, τον οποίο είχε γοητεύσει για να τον παρασύρει σε ενέδρα.
 
Ο διευθυντής των γυναικείων φυλακών των Βερσαλλιών (δυτικά του Παρισιού), ο Φλοράν Γκονκάλβ, 41 ετών, ο οποίος περιγράφεται από πηγή προσκείμενη στην έρευνα ως ένας "ερωτευμένος άνδρας", παύθηκε από τα καθήκοντά του.


Ο Γκονκάλβ διώκεται για "αθέμιτη παράδοση χρηματικού ποσού και απαγορευμένων αντικειμένων σε μια κρατούμενη και για αθέμιτη επικοινωνία με μια κρατούμενη" και αφέθηκε ελεύθερος υπό δικαστική επιτήρηση, γνωστοποίησαν στο Γαλλικό Πρακτορείο το υπουργείο Δικαιοσύνης και μια εκπρόσωπος της εισαγγελίας των Βερσαλλιών, επιβεβαιώνοντας σχετική πληροφορία της εφημερίδας Λε Παριζιάν.

Ο διευθυντής των φυλακών αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τριών ετών.

Κατηγορείται ότι από το Δεκέμβριο του 2009 ως τον Οκτώβριο του 2010 είχε σεξουαλικές σχέσεις σε αντάλλαγμα για την προνομιακή μεταχείριση αυτής της 22χρονης φυλακισμένης, η οποία έχει καταδικασθεί σε κάθειρξη εννέα ετών επειδή χρησίμευσε ως δόλωμα για να παρασύρει τον Ιλάν Χαλιμί, ένα νεαρό εβραίο που σκοτώθηκε το 2006 από μια συμμορία αφού κρατήθηκε επί τρεις εβδομάδες.

Η ομάδα που διέπραξε το έγκλημα είχε επονομασθεί "η συμμορία των βαρβάρων".

Ο Γκονκάλβ παραδέχθηκε τα γεγονότα και τη σχέση που διατηρούσε με την φυλακισμένη, η οποία άλλαξε φυλακή το περασμένο φθινόπωρο επειδή πλησίαζε η ημερομηνία της εκδίκασης της έφεσής της.

Σε ηλικία 17 ετών, αυτή η ωραία ιρανικής καταγωγής μαθήτρια Λυκείου είχε χρησιμεύσει ως δόλωμα για να παρασυρθεί σε μια ενέδρα ο Ιλάν Χαλιμί, ένας πωλητής κινητών τηλεφώνων που απήχθη στο Παρίσι από τη "συμμορία των βαρβάρων", η οποία τον θεωρούσε πλούσιο επειδή ήταν εβραίος και ήθελε να αποσπάσει λύτρα.

Ο νεαρός, αφού βασανίσθηκε επί 24 ημέρες κρατούμενος σ' ένα λαϊκό προάστιο στο νότιο Παρίσι, βρέθηκε το Φεβρουάριο του 2006 γυμνός, ετοιμοθάνατος δίπλα σε μια σιδηροδρομική γραμμή. Υπέκυψε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η υπόθεση είχε συγκινήσει όλη τη Γαλλία. Ο αρχηγός της συμμορίας, ο Γιουσούφ Φοφανά, δικάσθηκε μαζί με 26 συγκατηγορουμένους και καταδικάσθηκε τον Ιούλιο του 2009 σε ισόβια κάθειρξη.


 

protothema.gr.
http://drymadesnews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου