'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Mυστικές Διασυνδέσεις με τη CIA και Άραβες Πρέσβεις...

Ανώτατοι αξιωματούχοι σε πολλές αραβικές χώρες έχουν στενούς δεσμούς με τη CIA, ενώ πολλοί έχουν πραγματοποιήσει επισκέψεις σε πρεσβείες των ΗΠΑ, στις χώρες τους, οικειοθελώς, προκειμένου να δημιουργήσουν δεσμούς με την υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ, όπως τόνισε ο ο Julian Assange, ιδρυτής της Wikileaks.“Οι υπάλληλοι αυτοί είναι κατάσκοποι των ΗΠΑ στις...
χώρες τους,” Assange, δήλωσε στο Αλ Τζαζίρα, σε συνέντευξή του.



Ο ερευνητής, Ahmed Mansour, δήλωσε κατά την έναρξη της συνέντευξης ότι ο Assange έχει ακόμα να δείξει φακέλους που περιείχαν ονόματα μερικών κορυφαίων Αράβων αξιωματούχων, που φέρονταν να έχουν διασυνδέσεις με τη CIA.
 
Ούτε ο Assange, ούτε ο Mansour, ωστόσο, αποκάλυψαν τα ονόματα των εν λόγω προσώπων. Ο ιδρυτής της Wikileaks είπε ότι φοβόταν για τη ζωή του, αλλά πρόσθεσε ότι υπήρχαν 2.000 ιστοσελίδες που είναι έτοιμες να δημοσιεύσουν τα υπόλοιπα αρχεία που βρίσκονται στην κατοχή της Wikileaks, εάν αυτός πεθάνει.
 
“Αν σκοτωθώ ή φυλακιστώ, για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπάρχουν 2.000 ιστοσελίδες, έτοιμες, να δημοσιεύσουν τα υπόλοιπα αρχεία. Προστατεύουμε αυτές τις ιστοσελίδες με πολύ ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης”, σημείωσε ο Assange.
 
 
http://antidimos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου