'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Σερβία: Οι μυστικές υπηρεσίες ζητούν αλβανομαθείς


«Εάν γνωρίζετε αλβανικά, τότε είστε ευπρόσδεκτοι στη Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών» γράφει η ημερήσια ‘Κουρίρ’ του Βελιγραδίου. Σύμφωνα με την εφημερίδα το Υπουργείο Άμυνας της Σερβίας προκήρυξε διαγωνισμό για την πρόσληψη υπαλλήλων στις στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες και σε αυτόν υπάρχει απαραίτητος όρος, η γνώση της αλβανικής γλώσσας από τους υποψηφίους.

Τα παραπάνω δημοσιεύονται στην αλβανόφωνη εφημερίδα των Σκοπίων «Κόχα έρε», όπου σημειώνεται ότι προτιμούνται υποψήφιοι που έχουν τελειώσει το Τμήμα Φιλολογίας της αλβανικής γλώσσας. Επίσης οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά και την αγγλική γλώσσα.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι ο Σερβικό Υπουργείο, δεν θα συναντήσει προβλήματα στις απαιτήσεις του αυτές, αφού στο πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου δεκάδες σπουδαστές και σπουδάστριες φοιτούν στην εκμάθηση της αλβανικής γλώσσας.

Με τη γνώση της αλβανικής γλώσσας, οι Σέρβοι σπουδαστές, έχουν εξασφαλισμένη μια καλή και ενδιαφέρουσα δουλειά, σημειώνει χαρακτηριστικά η αλβανόφωνη εφημερίδα...

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος
ΠΗΓΗ: http://echedoros-a.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου