'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Love games: Πώς να φλερτάρεις σε παραλία γυμνιστών

Αν δεν είσαι λάτρης του γυμνισμού και είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεσαι μια παραλία γυμνιστών, τότε είναι σίγουρα πολλά αυτά που γυρίζουν στο μυαλό σου καθώς περπατάς για να φτάσεις. Τα περισσότερα είναι φαντασιώσεις. Πιστεύεις πως είναι το κατάλληλο timing για να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που δεν θα έχει να …κρύψει τίποτα (τουλάχιστον ως προς την εμφάνιση) και φυσικά νιώθεις μια περίεργη υπερένταση, αφενός μεν γιατί πιστεύεις πως το μάτι σου θα «χορτάσει», αφετέρου δε γιατί θα εκτεθείς κι εσύ …ανεπανόρθωτα στους άλλους. Πίστεψέ με, κι εγώ ένιωθα ακριβώς έτσι όταν πρωτοβρέθηκα περιστοιχισμένος από γυμνιστές στη Σκιάθο, στην περίφημη Banana Beach (στις Κουκουναριές δεξιά).

Κάπου εδώ όμως, το Menslounge.gr θα πρέπει να «ρίξει» λίγο τις προσδοκίες σου. Ανάμεσα στο γυμνισμό και την σωματική εμφάνιση δεν υπάρχει σχέση. Γυμνισμό κάνει ο καθένας, ανεξάρτητα ποια είναι τα σωματικά του προσόντα – αν και βέβαια κάποιος που έχει εμφανές σωματικό πρόβλημα (βάρους ή άλλο) συνήθως το αποφεύγει. Μιλώντας για εμάς τους άντρες, η εικόνα ότι θα σκάσεις σε μια παραλία γυμνιστών και ξαφνικά θα βρεθείς περιστοιχισμένος από καλλίγραμμα ολόγυμνα μοντέλα που θα λιάζονται, ανήκει στις διαφημίσεις της Victoria’s Secret και στις πορνοταινίες. Από την άλλη όμως –για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα- υπάρχουν όντως πολύ μεγάλες πιθανότητες να βρεθείς δίπλα σε ένα πανέμορφο ολόγυμνο κορίτσι, που δε θα έχει τίποτα να κρύψει εκτός από τις προθέσεις της απέναντί σου. Τι κάνεις λοιπόν για να ψαρέψεις το …μελανούρι;

Οδηγία Νο 1: Μείνε χαλαρός. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βρίσκεσαι στην τσίτα –αν και δε θα το γλυτώσεις στην αρχή. Δεν βρίσκεσαι σε ζωολογικό κήπο για να χαζεύεις τους γύρω σου. Μαζί σου δεν ασχολείται κανείς. Νιώσε άνετα, γιατί μόνο τότε θα νιώσουν άνετα και οι γύρω σου με σένα. Χαμογέλα, γίνε φιλικός, σα να βρίσκεσαι σε μια ήσυχη οικογενειακή παραλία.

Οδηγία Νο 2: Αν συνηθίζεις να παίζεις ρακέτες, βόλεϊ, ή φρίσμπι στην παραλία κάντο κι εδώ – αρκεί βέβαια να μην ενοχλείς τους γύρω. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να καλέσεις κάποια να παίξει μαζί σου και να γνωριστείτε καλύτερα.

Οδηγία Νο 3: Δεν την κοιτάς πουθενά αλλού, εκτός από τα μάτια της. Το ξέρουμε ότι το μάτι σου θα έχει την τάση να πέσει σε αυτά που υπό άλλες συνθήκες δεν μπορεί να δει, αλλά είναι αγενές και γελοίο. Να θυμάσαι πως ο συνειδητοποιημένος γυμνιστής δεν είναι επιδειξιομανής. Για εκείνον ο γυμνισμός είναι στάση ζωής κι όχι ο προθάλαμος για ένα one night stand. Γι αυτό κι αν θέλεις να προσεγγίσεις κάποια αιθέρια ύπαρξη, διατήρησε επαφή με τα μάτια της και μόνο. Αυτό δείχνει πως την υπολογίζεις γι αυτό που είναι κι όχι για τις καμπύλες της (μην αναλύσουμε αν είναι αλήθεια αυτό τώρα).

Οδηγία Νο 4: Μην κάνεις κανένα σχόλιο για το σώμα της, εκτός αν κάνει εκείνη για σένα (ελπίζουμε θετικό). Προσπέρασε το γεγονός ότι βρίσκεται γυμνή μπροστά σου. Ξεκίνα μια χαλαρή συζήτηση μαζί της όπως θα έκανες σε οποιαδήποτε άλλη παραλία.

Οδηγία Νο 5: Μη φανείς ότι ντρέπεσαι ή αισθάνεσαι άβολα επειδή νιώθεις γυμνός. Θα δείξεις «ασυμβατότητα» με εκείνη. Πρότεινέ της να κάνετε μια χαλαρή βόλτα κατά μήκος της αμμουδιάς.

Οδηγία Νο 6: Για λόγους σεβασμού και υγιεινής, μην πάρεις το θάρρος να κάτσεις στην ξαπλώστρα ή την πετσέτα της, εκτός αν στο προτείνει.

Οδηγία Νο 7: Απόφυγε όπως ο διάολος το λιβάνι οποιαδήποτε «πονηρή» σκέψη θα μπορούσε να έχει άμεσο αντίκτυπο στον ανδρισμό σου (εννοείς τι εννοώ). Εκτός αν έχεις σκοπό να μείνεις ξαπλωμένος μπρούμυτα στην άμμο μέχρι να βραδιάσει, όσο σκέφτεσαι το πρώτο σας ραντεβού...

ΠΗΓΗ: http://www.menslounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου