'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Πες μου πως φλερτάρει, να σου πω τι θέλει


Οι διακοπές έρχονται και το μόνο σίγουρο είναι πως στο δρόμο σου θα βρεθούν πολλά μόνα αγοράκια. Για να μην χάνεις χρόνο και ενέργεια χωρίς αποτέλεσμα, μπορείς εύκολα να καταλάβεις τι θέλει από εσένα μελετώντας τον τρόπο που σε φλερτάρει. Ιδού τα πέντε βασικά είδη φλερτ των αδρών αλλά και ο σκοπός που κρύβουν.

Ο παίχτης!
Πώς θα τον αναγνωρίσεις: σίγουρα έχει τύχει στο διάβα σου εκείνο το αγόρι που σε καρφώνει λάγνα όλο το βράδυ, που δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω σου, που περιμένεις πως κι πως να έρθει να σου μιλήσει, κι εκείνος ξαφνικά χάνεται και δεν τον ξαναβλέπεις ποτέ. Αυτό το αγόρι μπορεί έστω κι για τη μισή ώρα που σε γλυκοκοιτά να σε κάνει να νιώσεις η Ζιζέλ η ίδια κι ακόμα κι αν έρθει να σου μιλήσει, μην περιμένεις να σου ζητήσει το τηλέφωνό σου ή και να σε πάρει την επόμενη ημέρα. Το μόνο που ξέρει καλά είναι το πώς να σε σαγηνεύσει!

Το προφίλ του: ο τύπος αυτός ακολουθεί την ίδια πρακτική στο φλερτ κάθε βράδυ με χιλιάδες κοπέλες. Δεν είναι ότι δεν σε θέλει αλλά δεν μπορεί να μπει σε τόσο βαθιά νερά, βαριέται και όσο κι αν τον κυνηγήσεις, ο άντρας αυτός είναι μελισσούλα, πεταλουδίτσα και τρέχει για νέκταρ από λουλουδάκι σε λουλουδάκι.

Σε θέλει; Λυπάμαι αλλά όχι! Οι άντρες παίχτες θέλουν απλά να επιβεβαιωθούν μέσω του φλερτ. Ο τύπος αυτός φλερτάρει (τρόπος του λέγειν) γιατί του αρέσει το πως αισθάνεται μέσα από το φλερτ. Είναι για εκείνον ακόμα ένα άθλημα στο οποίο θέλει να διακριθεί μαζεύοντας τηλέφωνα κοριτσιών που δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ. Άσε που μπορεί να έχει ήδη σχέση και απλά να θέλει να δει αν περνάει ακόμα η μπογιά του.

Αυτός που απλώνεται
Πώς θα τον αναγνωρίσεις:
αυτός ο άντρας σίγουρα θα πέσει στο δρόμο σε κάποιο νησί μέσα στο καλοκαίρι. Το αγόρι αυτό έχει τόση σεξουαλική ενέργεια που μπορεί να ηλεκτροδοτήσει ολόκληρη πόλη. Στο μπιτς μπαρ, στην πλαζ, στο κλαμπάκι, ακόμα και μέσα στο λεωφορείο, ο άντρας αυτός είναι άνετος με τη γλώσσα του σώματος και μπορεί να διαβάσει και τα σημάδια του δικού σου κορμιού με εξαιρετική ακρίβεια. Άπαξ και έρθει να σε φλερτάρει, θα κολλήσει το πρόσωπό του στο δικό σου και δεν ξέρω πως και να θα γλυτώσεις.

Το προφίλ του: αυτός ο άντρας θα πάρει θάρρος πολύ εύκολα και πριν το καταλάβεις θα ξεκινήσει τα πιασίματα κάτω από τη μέση.
Σε θέλει; Σίγουρα τον ελκύεις αλά έχε στο μυαλό σου πως το ίδιο νιώθει σχεδόν με όποια γυναίκα του αρέσει κάθε βράδυ. Αν σμίξετε ένα βράδυ, μην είσαι σίγουρη ότι το ειδύλλιο θα κρατήσει πολύ!

Εκείνος που προσεγγίζει φιλικά
Πώς θα τον αναγνωρίσεις:
μπορεί να είναι ο γείτονας, το παιδί που φέρνει τις πίτσες, ακόμα και ο κολλητός του αδερφού σου που πίστευες πως σε βλέπει φιλικά. Ο άντρας αυτός ακόμα και τώρα που άνοιξε ο καιρός θα το σκεφτεί πολύ για να κάνει την πρώτη κίνηση και να πάει την σχέση σας πιο πέρα από το φιλικό επίπεδο! Πάντως θα καταλάβεις πόσο θέλει να βρίσκεται κοντά σου και πόσο θέλει να γίνετε κάτι παραπάνω από φίλοι.
Το προφίλ του: ο άντρας αυτός πηγαίνει αργά σαν την χελώνα αλλά με πολύ σταθερά βήματα. Αν η συναισθηματική και η σεξουαλική χημεία μεταξύ σας δέσει, το καλοκαίρι θα περάσει ευχάριστα.

Σε θέλει; Σε θέλει και μάλιστα με τρέλα. Το θέμα είναι τι νιώθεις εσύ. Γιατί εσύ μπορεί να επιθυμείς μια αγάπη για το καλοκαίρι κι αυτό να θέλει να ξεχειμωνιάσετε μαζί.

Το παραδοσιακό καμάκι
Πώς θα τον αναγνωρίσεις:
θυμάσαι το Στάθη Ψάλτη και το Σταμάτη Γαρδέλη στις βιντεοταινίες στη δεκαετία του 80; Αυτά είναι τα παραδοσιακά καμάκια της Ελλάδος μπορεί να μην υπάρχουν έτσι ακριβώς αλλά διατηρούν πολλά γνωρίσματα των αυθεντικών. Εκείνος θα σε καρφώσει με τα μάτια για αρχή, θα σε κεράσει κι ένα σφηνάκι και κατόπιν θα αυτοκαλεστεί στο δωμάτιό σου. Ο άντρας αυτός διατηρεί το ρόλο του κυνηγού και δεν θα σε αφήσει ήσυχη μέχρι να ενδώσεις.
Το προφίλ του: θα τον βρεις σε κάποιο νησί που κρατά τις παραδόσεις (η Κρήτη είναι μια καλή επιλογή) και θα σε κάνει να νιώσεις βασίλισσα όσο είστε μαζί
Σε θέλει; Μωρέ σε θέλει αλλά άμα του δώσεις και πολύ θάρρος δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου.

Ο ευγενής
Πώς θα τον αναγνωρίσεις: πιθανότατα δεν θα τον αναγνωρίσεις αφού ο τύπος αυτός σιχαίνεται την επιδειξιμανία και στέκεται στην άκρη του μπαρ πίνοντας το ποτάκι του. Μην πιστέψεις πως ο άντρας αυτός δεν ενδιαφέρεται για νέες γνωριμίες απλά θα περιμένει από εσένα να δώσεις το σήμα για να ξεκινήσει το φλερτάκι.

Το προφίλ του: ο ευγενής θα σε προσεγγίσει μόνο στην περίπτωση που πιστεύει πως αξίζεις να δοκιμάσει την τύχη του και που βλέπει πως κι εσύ είσαι δεκτική στο φλερτ.
Σε θέλει; Σε θέλει πιθανότατα αλλά ασφαλές συμπέρασμα θα βγάλετε και οι δύο αφού πιείτε τα κρασάκια σας με θέα το ηλιοβασίλεμα, καθ' ότι ο ευγενής είναι και ρομαντικός.

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια

ΠΗΓΗ: http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου