'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Οι Στρατηγοί σε ...2η μάχη !!

Δυο πρώην Διοικητές της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ρίχτηκαν στη μάχη του σταυρού, όπως και ο μέχρι πρόσφατα Αστυνομικός Επιθεωρητής Ηπείρου Μαρίνος Γαρνέλης [φωτο 3].  

Ο "Τίγρης" διεκδίκησε τον δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων και ήρθε δεύτερος με 29.79% και 2.516 ψήφους. Ο πρώτος συνδιασμός έλαβε το 35.91% με 3.033 ψήφους.

Στον δήμο Δομοκού ο τ. Αρχηγός της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας Στέλιος Σύρος [φωτο 1] που ταύτισε το όνομα του με την εξάρθρωση της "17 Νοέμβρη" ήρθε πρώτος αλλά με μικρή διαφορά.


Κατέλαβε το 33.70% με 3.642 ψήφους, ενώ ο αντίπαλός του το 33.48% με 3.619 ψήφους. 

Στην Άρτα κερδισμένος είναι ο Δημήτρης Γαλλίκας [φωτο 2] πρώην Διοικητής της Αντιτρομοκρατικής, που κατόρθωσε να λάβει σε ποσοστό το 48.25% με 3.526 ψήφους, έναντι του αντιπάλου του που πήρε το 42.05% με 3.073 ψήφους. 

Κάποιοι σχολίαζαν πως ο πολύπειρος Δημήτρης Γαλλίκας έκανε τη διαφορά και λόγω της θητείας του στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. 


Ως Διοικητής και αυτής της Υπηρεσίας είχε ερευνήσει με το ξεκαθάρισμα των αρχιμπράβων της Ηλιούπολης και τις απανωτές δολοφονίες σε μέλη της οικογένειας Γρηγοράκου. 

Όσο για τον Σύρο φαίνεται πως τον κυνηγά μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού το ... φάντασμα του Κουφοντίνα, ενώ για τον Μαρίνο οι "κατάρες" των μεγαλέμπορων ναρκωτικών που έστειλε στις φυλακές. Και οι τρείς τους πάντως πηγαίνουν στο δεύτερο γύρο. 

http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου