'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Συνελήφθη γιος πασίγνωστης παρουσιάστριας ....

Στα κρατητήρια θα περάσει το βράδυ γιος γνωστής παρουσιάστριας ο οποίος κατηγορείται από τη σύντροφο του για άγριο ξυλοδαρμό λόγω παθολογικής ζήλιας.

Η κοπέλα σοκαρισμένη περιέγραψε την εμπειρία της δείχνοντας τα σημάδια στο σώμα της από τα χτυπήματα του γιού της tv-περσόνας. Όπως η ίδια καταγγέλλει την περίμενε τα ξημερώματα της Κυριακής μετά από βραδινή έξοδο με φίλους και τυφλωμένος από την παθολογική ζήλια άρχισε να... την ξυλοκοπά ασταμάτητα.

Η 23χρονη του έκανε μήνυση το μεσημέρι της Κυριακής για εξύβριση και ξυλοδαρμό και λίγη ώρα αργότερα ο γιός της γνωστής παρουσιάστριας συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο ΑΤ Γλυφάδας. 

Η 23χρονη μάλιστα υποστήριξε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της και μάλιστα σε μία από αυτές τις φορές ήταν αυτόπτης μάρτυρας και η μητέρα του.

Ο γιός της tv-περσόνας με τη σειρά του υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στην 23χρονη καταγγέλλουσα, η οποία συνελήφθη και κρατείται επίσης με τη διαδικασία του αυτοφώρου! Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίζεται ότι τον έβρισε ακόμη και μπροστά στους αστυνομικούς στο τμήμα…!

Το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι, κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας και θα περάσει τη νύχτα του στα κρατητήρια περιμένοντας να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα. Σε ξεχωριστά φυσικά κρατητήρια μιας και τα όργανα της τάξεως δε δείχνουν διατεθειμένα να ζήσουν ένα δεύτερο γύρο τσακωμού…

Δείτε το video:


news-piper
http://alepounews.blogspot.com/2010/11/blog-post_4677.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου