'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΛΕΥΚΟ ΦΩΣΦΟΡΟ ΣΕ ... ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΓΑΖΑ..!!!!

Ενα σχολείο δέχεται επίθεση από λευκό φώσφορo.
 
Δεν πρόκειται για κινηματογραφική ταινία, αλλά για την πραγματικότητα.
 
Το γεγονός έγινε σε σχολείο στη Γάζα. Αυτό που βλέπετε να πετάνε οι Ισραηλινοί δεν είναι φωτοβολίδες αλλά λευκό φώσφορο. 
 
Το λευκό φώσφορο όταν ελευθερώνεται και έρχεται σε επαφή με το οξυγόνο γίνεται οξύ. Αυτό το οξύ μόλις έρθει σε επαφή με τον άνθρωπο του καίει το δέρμα και το κρέας και του αφήνει μόνο τα κόκκαλα.

Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού στην αρχή αρνήθηκε με ότι έγινε χρήση βομβών λευκού φωσφόρου.

Οι οβίδες M825A1 «είναι άδειες, δεν έχουν εκρηκτικά, ούτε λευκό φωσφόρο. Δεν υπάρχει τίποτε στο εσωτερικό. Τις εκτοξεύουμε για να μαρκάρουμε τον στόχο πριν εκτοξεύσουμε πραγματικές οβίδες … δεν προορίζονται για να σκοτώσουν ανθρώπους» είπε η εκπρόσωπος.

Σήμερα ένα χρόνο μετά ο ισραηλινός στρατός αποφάσισε να «επιπλήξει» δύο Ισραηλινούς στρατιωτικούς αξιωματούχους για τη ρήψη οβίδων λευκού φωσφόρου εναντίον κτιρίου του ΟΗΕ στη Λωρίδα της Γάζας κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «Συμπαγές Μολύβι», το χειμώνα του 2008. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο στρατός κίνησε τη διαδικασία κατά του διοικητή της μεραρχίας στη Γάζα στρατηγού Έγιαλ Αϊζενμπεργκ και του αρχηγού του συντάγματος πεζικού συνταγματάρχη Ίλαν Μάλκα για το θέμα της «κατάχρησης εξουσίας με αποτέλεσμα να θέσουν σε κίνδυνο ζωές» αμάχων. Έτσι απλά και κυνικά. 

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Γιατί εκαναν επιθεσεις στο σχολειο μήπως εψαχναν μαχητές της hamas ανάμεσα στα παιδιά?
Από το "Η Αλήθεια που κρύβουν επιμελώς"
 http://kalyterotera.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου