'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Της βούτηξε την τσάντα, πυροβόλησε στον αέρα κι έγινε καπνός!!!

Θρασύτατη ληστεία διαπράχθηκε πρωί - πρωί στην Πάφο.
 
Συγκεκριμένα, ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε λίγο πριν τις 10.00 το πρωί στην Έμπα της Πάφου.


Ο θρασύτατος ληστής παραμόνευε έξω από την οικία της 40χρονης Ουκρανής Άλλας Νικολαϊδου, παντρεμένης με Κύπριο η οποία διατηρεί στην Κάτω Πάφο γραφείο συναλλάγματος. 

Όταν η ανυποψίαστη γυναίκα βγήκε από το σπίτι της και ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό της για να μεταβεί στο γραφείο της, ο ληστής εμφανίστηκε μπροστά της και με την απειλή πιστολιού άρπαξε τη τσάντα που κρατούσε, η οποία περιείχε το ποσό των εξήντα ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα. 

Σύμφωνα με το σύζυγο της Νικολαίδου, ο ληστής που μιλούσε τη ρωσική γλώσσα ζήτησε από την γυναίκα του τη τσάντα της και αφού την άρπαξε βίαια, έριξε δύο πυροβολισμούς στον αέρα με το πιστόλι που κρατούσε και απομακρύνθηκε από την περιοχή τρέχοντας μέσα από παρακείμενα χωράφια και αυλές κατοικιών.


Δύο νεαροί Σύροι που εργάζονταν σε παρακείμενη ανεγειρόμενη οικοδομή άκουσαν τους πυροβολισμούς και αμέσως μετά τις φωνές της γυναίκας που καλούσε βοήθεια και ταυτόχρονα αντιλήφθηκαν ένα άνδρα ψηλό και αδύνατο, που φορούσε παντελόνι τζιν, μαύρο σακάκι και σκούρου χρώματος καπέλο να κρατά μια τσάντα και να τρέχει από την πίσω πλευρά της κατοικίας. 


Οι δύο εργάτες επιβιβάστηκαν στο όχημα τους και προσπάθησαν να καταδιώξουν το ληστή. Αυτός όμως τρέχοντας μπήκε σε οργωμένα χωράφια και από εκεί σε αυλές κατοικιών για να καταφέρει τελικά θα διαφύγει.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και κλιμάκιο του ΤΑΕ Πάφου έσπευσε στην περιοχή και άρχισε έρευνες για τον εντοπισμό τεκμηρίων που πολύ πιθανό να οδηγήσουν την αστυνομία στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.


Ο σύζυγος της Νικολαϊδου ανάφερε ότι είναι η δεύτερη ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος τους. Την προηγούμενη φορά, πριν από μερικά χρόνια, ληστές τους επιτέθηκαν και τους άρπαξαν δεκατρείς χιλιάδες λίρες. 


http://filoksenos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου