'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΣΟΚ! Ο δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας δεν άντεξε την πίεση των εκλογών κι έπαθε ανακοπή καρδιάς

Σοκ στη κοινωνία της Νές Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, καθώς μία ημέρα μετά το πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση ότι ο δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας και...υποψήφιος για το νέο Καλλικρατικό δήμο Φιλαδέλφιας - Χαλκηδόνος Γιώργος Αποστολάκης υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Οι πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας dimarxe.gr υπαγορεύουν ότι ο Γιώργος Αποστολάκης απεβίωσε Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουμε ακόμα διασταυρώσει ο δήμαρχος της Νέας Χαλκηδόνας έπαθε καρδιακό επεισόδιο την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του. 


Συγκλονισμένο είναι το περιβάλλον του ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας από το εκλογικό του κέντρο στη Νέα Φιλαδέλφεια είχε πιεστεί ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες λόγω της εκλογικής μάχης, πράγμα το οποίο πιθανότατα του κόστισε τη ζωή. Σκηνές θρήνου εκτιλύχθηκαν έξω από το εκλογικό κέντρο του Γιώργου Αποστολάκη όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του. 

Να υπενθυμίσουμε στην χθεσινή πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών ο συνδυασμός του Γιώργου Αποστολάκη προηγήθηκε με ποσοστό 33,5%. 

Στην Δεύτερη θέση ακολούθησε ο Συνδυασμός του κυρίου Τομπούλογλου με ποσοστό 24% έχοντας διαφορά μόλις δέκα ψήφων από τον συνδυασμό του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας Σταύρου Κοντού.

www.ierosagon.org
http://dinatos.blogspot.com/2010/11/blog-post_6326.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου