'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

H ικανότητα της Ελλάδας για άλλους μετανάστες έχει εξαντληθεί

Κατηγορηματικός ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία μεμονωμένη ή μαζική...
νομιμοποίηση μεταναστών χωρίς χαρτιά εμφανίστηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, σε δηλώσεις του με αφορμή την εξέλιξη του θέματος με την κατάληψη της Νομικής.

«Η φέρουσα ικανότητα της Ελλάδας και για άλλους μετανάστες έχει προ πολλού εξαντληθεί» πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης κατακρίνοντας «όσους υποκίνησαν και έθεσαν σε κίνδυνο την κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας».


Ωστόσο άφησε αιχμές προς κάποια πρόσωπα τα οποία δεν κατονόμασε: «Είναι τεράστιες -τόνισε- οι πολιτικές και κυρίως οι κοινωνικές ευθύνες όσων υποκινώντας και οργανώνοντας την κατάληψη της Νομικής έθεσαν στην πραγματικότητα σε ασύλληπτο κίνδυνο τη χώρα και την ελληνική κοινωνία».


Αποκάλυψε πως υπήρχε εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που η παραχώρηση του κτιρίου στην οδό Πατησίων από ιδιώτη δεν υλοποιούνταν και αυτό ήταν η μεταφορά των μεταναστών σε κτίριο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.


Σε ερώτηση, τέλος, για το τι θα γίνει με τους 300 μετανάστες που πλέον βρίσκονται στο κτίριο «Υπάτια», αφού η προσωρινή τους εγκατάσταση ισχύει μόνο για 15 ημέρες, ο υπουργός είπε πως θα εφαρμοστεί ο νόμος, δηλαδή πως όσοι δεν συγκεντρώνουν τις προϋποθέσεις, θα επαναπατρίζονται ή θα απελαύνονται. 



zougla
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου