'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Παπανδρέου στο CNN: Εκτός συζήτησης η αναδιάρθρωση του χρέους

Σίγουρος ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση και, μάλιστα, θα γίνει ανταγωνιστικότερη... εξαιτίας των διαρθρωτικών αλλαγών που προωθούνται, εμφανίστηκε μιλώντας στο CNN ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Μιλώντας για το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι είναι εκτός συζητήσεως προσθέτοντας ότι αυτό που είναι σημαντικό για την Ελλάδα είναι η επιμήκυνση της αποπληρωμής του δανείου των 110 δισ. ευρώ, ενδεχομένως και με καλύτερους όρους, όπως είπε χαρακτηριστικά.


Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και στην πορεία της ευρωζώνης τονίζοντας ότι τα κράτη μέλη πρέπει να επιδεικνύουν δημοσιονομική υπευθυνότητα και «αν έχουμε μεγάλα χρέη ή ελλείμματα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε».


Κατέστησε, τέλος, απολύτως σαφή την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα θα εξέλθει ενισχυμένη από την τρέχουσα κρίση λέγοντας ότι «πιάνουμε τους στόχους ενίοτε τους ξεπερνάμε. Έχουμε μειώσει το έλλειμμα κατά ένα καθαρό 6%, που είναι μια τεράστια μείωση, θεαματική και όπως μου λένε πολλοί, ελάχιστες χώρες έχουν κατορθώσει κάτι τέτοιο στο παρελθόν». zougla
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου