'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Νονοί πίσω από τις βόμβες στην Ζάκυνθο

Στην δράση νεοεμφανιζόμενης συμμορίας εκβιαστών προσανατολίζεται η Αστυνομία στην Ζάκυνθο, ερευνώντας την υπόθεση της ισχυρότατης έκρηξης που κατέστρεψε ολοσχερώς ένα Ίντερνετ καφέ!

Κι αυτό γιατί, μόλις 20 ημέρες νωρίτερα, είχε προηγηθεί η καταστροφή και ενός καφέ μπαρ από πυρκαγιά που αρχικά είχε αποδοθεί σε ρατσιστές.

Η ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε την περιοχή στις 2.40΄τα ξημερώματα της Πέμπτης, ήταν το Ίντερνετ καφέ είχε πια κλείσει. Το κατάστημα καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ από το ωστικό κύμα προκλήθηκαν υλικές ζημιές και στις παρακείμενες πολυκατοικίες. 


Την πυρκαγιά που ξέσπασε έσβησαν άνδρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν γρήγορα, πριν η φωτιά πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Όπως εξακρίβωσαν ειδικοί του ΤΕΕΜ που κλήθηκαν από την Πάτρα, ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στην τζαμαρία του Ίντερνετ καφέ από την εξωτερική πλευρά.

Στις 5 Ιανουαρίου, μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στις 3 τα ξημερώματα είχε καταστρέψει ολοσχερώς και μια καφετέρια στην περιοχή του Αγίου Λάζαρου στην πόλη της Ζακύνθου, προκαλώντας ζημιές που ξεπερνούσαν τα 20.000 ευρώ.


Ο Αλβανός ιδιοκτήτης είχε αποδώσει την πυρκαγιά σε εμπρησμό με ρατσιστικά κίνητρα, καθώς το κατάστημά του ήταν στέκι μεταναστών. Όμως, η νέα επίθεση σε ανάλογο κατάστημα αλλάζει τα δεδομένα, καθώς δεν αποκλείεται να έγιναν και τα δύο στόχοι κυκλώματος «νονών» που φιλοδοξεί να ελέγξει τη νύχτα στο νησί.

protothema
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου