'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Αντζελίνα Ματαλιωτάκη: Το νέο καυτό κορίτσι του Θέμου!!!! (pics)

Η Αντζελίνα Ματαλιωτάκη εμφανίζεται στην εκπομπή ΟΛΑ 11 ως συμπαρουσιάστρια του Θέμου κι έχει κλέψει τις εντυπώσεις όπως ήταν αναμενόμενο.

Η Αντζελίνα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, η όμορφη Πειραιώτισσα που δικαιωματικά χαρακτηρίζεται ως η Ελληνίδα Αντζελίνα Τζολί όπως φέρει και το όνομα της. Άλλοι θεωρούν πως μοιάζει περισσότερο στην Μόνικα Μπελούτσι κάτι που υποστηρίζει και η ίδια.

Με όποια και να έχει ομοιότητες πάντως η δεσποινίς Ματαλιωτάκη, από το σχολείο ακόμα ακούει ότι είναι ωραία, τότε που ακόμα και οι καθηγητές της της έλεγαν να πάει στα καλλιστεία. Δεν έτρεξε. Ήθελε πρώτα να σπουδάσει διατροφολογία και ύστερα να ασχοληθεί με τον χώρο κάνοντας μικρά και σταθερά βήματα 
γνωρίζοντας πρώτα τον κόσμο στον χώρο και κάνοντας μόνο ό,τι ειναι αξιοπρεπέστερο.

Η μεσογειακή της ομορφιά και το εκρηκτικό της ταπεραμέντο είναι στοιχεία που έντονα θα διακρίνεις.

Τη χρονιά που πέρασε ξεκίνησε ουσιαστικά να δουλεύει ως μοντέλο. Την θυμάσαι από την πρώτη φορά που φωτογραφήθηκε για τις σελίδες του NITRO πριν ένα χρόνο. Από τότε έχουν ακολουθήσει πολλες φωτογραφήσεις στα δημοφιλέστερα περιοδικά.

Φέτος αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά με την τηλεόραση ως το νέο κορίτσι του Θέμου στην εκπομπή ΟΛΑ 11 κάνοντας τους άντρες να παραμιλλούν με τις σέξυ εμφανίσεις της στο τηλεοπτικό γυαλί! 
http://relaxgr.blogspot.com/2011/01/pics_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου