'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

Πως σκότωσαν τον Ζουγανέλη. Η κατάθεση-φωτιά της ερωμένης!!!!(video)

Η 28χρονη ρίχνει τις ευθύνες της δολοφονίας στον Πολωνό εραστή της – »Εγώ πήγα με περούκα και πήρα μέρος μόνο στη ληστεία» – Διαβάστε τι έκαναν τα χρήματα που έκλεψαν μετά τη δολοφονία του Μ.Ζουγανέλη…


Η 28χρονη που εργαζόταν σε διάφορα μπαρ στο νησί της Μυκόνου, μεταφέρθηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Σύρο και απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας. Αρνήθηκε ότι πήρε μέρος στη δολοφονία και υποστήριξε ότι σχεδίασε τη ληστεία στο σπίτι του Μ.Ζουγανέλη, μετά από πιέσεις του Πολωνού εραστή της, που για την ώρα παραμένει στην Πολωνία.
Η ερωμένη του Μίμη Ζουγανέλη, είπε ότι φορούσε περούκα για να μην την αναγνωρίσουν ούτε οι ντόπιοι, αλλά ούτε και ο άτυχος επιχειρηματίας. Παραδέχτηκε ότι τον βασάνισαν πριν τον σκοτώσουν, ώστε να τους αποκαλύψει που είχε κρύψει τα χρήματα. »Στη συνέχεια πήγα και ξήλωσα το σύστημα τηλεόρασης που είχαν καταγραφεί τα πάντα. Ήξερα που βρισκόταν και το έκανα μετά τη δολοφονία».
Τα χρήματα που βρήκαν και έκλεψαν φτάνουν το 1.050.000€. Όταν επέστρεψαν στην Πολωνία αγόρασαν 2 σπίτια και ένα κατάστημα για επένδυση. Μέσα σ’ όλα η 28χρονη Πολωνή παραδέχτηκε ότι ο Μίμης Ζουγανέλης, την είχε ευαιργετήσει. »Μου έστελνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρηματικά ποσά και με έπαιρνε μαζί του, σε ταξίδια που έκανε στο εξωτερικό».Ποια είναι η γυναίκα δηλητήριο…
H 28χρονη Πολωνή εργάστηκε ως χορεύτρια στο Space club της Μυκόνου την περίοδο 2004-2007. Το 2007 γνώρισε τον επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη και σταμάτησε από το διάσημο club του νησιού των ανέμων. Ξεκίνησε στο club την περίοδο που εργάζοταν σε ξενοδοχείο του νησιού ως λαντζέρισσα .
Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή τους ξεκίνησε αμέσως μετά το άγριο φονικό. Ένας λιμενικός είδε την “εντυπωσιακή” χορεύτρια να παίρνει το πλοίο της γραμμής το απόγευμα της δολοφονίας. Οι κάμερες στο σπίτι, σε ένα ακόμη γειτονικό αλλά και στο λιμάνι της Ραφήνας “έλεγαν” το ίδιο.
Οι δράστες έκαναν το λάθος να φύγουν οδικώς. Τους “έπιασαν” και άλλες κάμερες, στο δρόμο και στα σύνορα. Η αστυνομία είχε τη διαδρομή τους, ήταν πίσω αρκετές ώρες γνώριζε όμως ότι είχαν πάρει κατεύθυνση για την Πολωνία.
Δεν “τσίμπησαν” ούτε στο τηλεφώνημα που έκανε η 28χρονη κοπέλα στο θύμα με κινητό Πολωνία για να φανεί ότι ήταν στο εξωτερικό. Ήξεραν τα πάντα οι αστυνομικοί και έδωσαν όλα τα στοιχεία στις Πολωνικές αρχές.


newsit
dousisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου