'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Το ΒΙΝΤΕΟ με το ζεϊμπέκικο του George!!!!

Το διαβάσατε χθες. Για το χορό του πρωθυπουργού. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ με το... βαρύ ζειμπέκικο, υπό τους ήχους της «Συννεφιασμένης Κυριακής» που... παρήγγειλε!

Η αλήθεια είναι ότι προβληματιστήκαμε πολύ μ’ αυτό το θέμα. Από τη μια... να λες, καλά, ολόκληρος πρωθυπουργός δεν καταλαβαίνει τα προβλήματα του κόσμου κι εκείνος το ρίχνει στους χορούς;


Από την άλλη, όμως, λες, άνθρωπος είναι κι αυτός, δεν δικαιούται να διασκεδάσει μια τέτοια μέρα;


Μάθαμε, ωστόσο, ότι και την επόμενη ήταν σε μαγαζί στο Γκάζι και διασκέδαζε κι εκεί. Τα γονίδια βλέπεις. Αλλά το «λαϊκό» το ‘χει η οικογένεια. Κι ο μπαμπάς, λάτρης της Ρίτας της Σακελλαρίου ήταν. (Είναι γλυκό το πιοτό της αμαρτίας, Αυτός ο άνθρωπος αυτός κ.α.) Ο γιος, τώρα, μας βγήκε λίγο πιο παλιών αρχών και του αρέσει ο Τσιτσάνης.






Το ρεπορτάζ λέει ότι μετά την παρότρυνση των θαμώνων για να χορέψει, ο πρωθυπουργός έδωσε... παραγγελιά. Ζήτησε από την ορχήστρα να παίξει τη «Συννεφιασμένη Κυριακή».


Βέβαια, οφείλουμε να πούμε στον πρωθυπουργό, που τόσες φορές έχει χειροκροτηθεί για τους χορούς του, ότι το ζεϊμπέκικο, επειδή είναι περήφανος χορός, χορεύεται με ψηλά το κεφάλι και ποτέ σκυφτός.


Αλλά θα μάθει την επόμενη φορά.


Κάποιοι λένε, μάλιστα, ότι, την ώρα που σηκώθηκε να χορέψει, μερικοί θαμώνες αποφάσισαν να φύγουν από το μαγαζί, δείχνοντας έτσι την αντίδρασή τους στην απόφαση του πρωθυπουργού να γλεντάει την ώρα της κρίσης.


Όπως και να ‘χει, το βίντεο που είναι τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο, κατέγραψε το χορό του Γ. Παπανδρέου τη νύχτα της αλλαγής του χρόνου.


Απολαύστε τον!

newsday.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου