'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

Ξάδελφος του συζύγου, ο δολοφόνος της Καλλιθέας..!!

Ο
ξάδελφος του συζύγου του θύματος, που διέμενε στην ίδια πολυκατοικία της οδού Αιγέως 63 στην Καλλιθέα, είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας που πάγωσε την κοινή γνώμη στις 28 Δεκεμβρίου. 

Στο διαμέρισμα του 31χρονου, ο οποίος και συνελήφθη, εντοπίστηκε το όπλο με το οποίο πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

Στην εξιχνίαση της υπόθεσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε η μαρτυρία της τετράχρονης κόρης του θύματος, η οποία είδε τον δολοφόνο της μητέρας του, αν και φορούσε μάσκα, άκουσε τον τσακωμό τους και τον πυροβολισμό. 

Την προηγούμενη ημέρα της δολοφονίας, ο 31χρονος είχε καταφέρει να αποσπάσει τα κλειδιά του διαμερίσματος της οικογένειας χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς. Στις 12:00 το μεσημέρι της 28ης Δεκεμβρίου άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του θύματος κι όταν βρέθηκε μπροστά στην τετράχρονη ανιψιά του, ζήτησε να δει την 35χρονη. 

Η άτυχη γυναίκα πήγε να δει τι συμβαίνει, και μετά από λεκτική διένεξη, ο δράστης την πυροβόλησε στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα. Την ώρα του εγκλήματος, εκτός από την τετράχρονη κόρη, στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν και το βρέφος της οικογένειας. 


http://dete.gr/news.php?article_id=19862

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου