'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Κ.Χαρδαβέλλας: “Να χαίρεστε τους συνεργάτες σας κ.Κουβέλη”!!!

Πριν από μερικούς μήνες ο Θεόδωρος Πάγκαλος, όταν "στριμώχτηκε" στη Βουλή για το θέμα των ελληνικών πετρελαίων το μόνο που... 

βρήκε να κάνει ήταν να ειρωνευτεί την εκπομπή "Αθέατος Κόσμος" που έκανε την αποκάλυψη και να σχολιάσει ότι "ο μόνος που βρίσκει πετρέλαια είναι ο Χαρδαβέλλας σε μία εκπομπή, που λέγεται "Πύλες του Μυστηρίου". Λίγο καιρό αργότερα ο ίδιος αναγκαζόταν να ανακοινώσει τη δημιουργία φορέα για την αναζήτηση και διαχείριση του ελληνικού ορυκτού πλούτου.

Βαδίζοντας ακριβώς στα ίδια χνάρια με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ένα κόμμα που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2010 από βουλευτές του Συνασπισμού και ονομάζεται "Δημοκρατική Αριστερά", με επικεφαλής -δυστυχώς!!- έναν σπουδαίο άνθρωπο της Αριστεράς, τον Φώτη Κουβέλη, εξέδωσε σήμερα μία ανακοίνωση, αλά Πάγκαλο!

Αντικείμενό της είναι η βράβευση της δασκάλας του ‘Εβρου, κ.Χαράς Νικοπούλου από την Ακαδημία Αθηνών, με την οποία το κόμμα του κ.Κουβέλη διαφωνεί- και πολύ καλά κάνει και το δηλώνει δημοσίως.

Αντί όμως να εκφράσει αυτή τη διαφωνία με αξιοπρέπεια, "ο Τομέας Παιδείας της Δημοκρατικής Αριστεράς" επιλέγει την οδό της ειρωνείας προς το πρόσωπό μου- εκθέτοντας έτσι εκείνα τα μέλη του κόμματος που διαθέτουν πολιτικό ήθος, αξιοπρέπεια και... παιδεία! Μεταξύ άλλων, λοιπόν, αναφέρει:

" Η κ.Νικοπούλου, κατά τη θητεία της στο Μεγάλο Δέρειο του Νομού ‘Εβρου το 2004-08... διαφήμισε την εθνοσωτήρια δράση της σε τηλεοπτικές εκπομπές με εξειδίκευση στα UFO"!

Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι τι σχέση έχει η βράβευση της κ.Νικοπούλου από την Ακαδημία Αθηνών, με το γεγονός ότι ως δημοσιογράφος της έδωσα βήμα σε μία τηλεοπτική εκπομπή. Προφανώς οι κύριοι της "Δημοκρατικής Αριστεράς" θα προτιμούσαν να μη συμβεί αυτό - ιδιαιτέρως "προχωρημένη" άποψη για αριστερό κόμμα! Επιπλέον το κοινό γνωρίζει πολύ καλά ότι η Χαρά Νικοπούλου εμφανίστηκε στην εκπομπή "Αθέατος Κόσμος"- μία εκπομπή δημοσιογραφικής έρευνας και καταγγελίας που ουδεμία σχέση έχει με... UFO! Είναι η ίδια εκπομπή που "μπέρδεψε" και ο κ.Πάγκαλος- τυχαίο;;;;

Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι όλοι μας - και οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι - κρινόμαστε για τη δουλειά μας και το ήθος μας. Προσωπικά, δίνω εδώ και δεκαετίες εξετάσεις στο ελληνικό κοινό- και σίγουρα δεν περιμένω από την παρεούλα του "τομέα Παιδείας της Δημοκρατικής Αριστεράς" να μου πει αν περνάω τις εξετάσεις!

‘Οταν οι κύριοι της "Δημοκρατικής Αριστεράς" που υπογράφουν αυτές τις ανακοινώσεις, δώσουν τις δικές τους εξετάσεις και μπουν στο ελληνικό κοινοβούλιο κερδίζοντας ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ των πολιτών τις έδρες του κόμματός τους, θα μπορώ να τους αντιμετωπίσω ως εκφραστές της λαϊκής βούλησης. Μέχρι να συμβεί αυτό, αν υποθέσουμε ότι θα συμβεί ποτέ, εκφράζουν μόνο τους εαυτούς τους! Ευτυχώς, η αριστερά στην Ελλάδα, διαθέτει ήδη άξιους εκπροσώπους στη Βουλή που εκφράζουν τις πολιτικές αντιρρήσεις τους με ΗΘΟΣ!

Κώστας Χαρδαβέλλας

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς:

"Η Ακαδημία Αθηνών στον αστερισμό του ακραίου εθνικισμού
Η βράβευση της εκπαιδευτικού Χαράς Νικοπούλου, κατά δήλωσιν εθνικίστριας, από την Ακαδημία Αθηνών εγείρει εύλογα ερωτήματα και ανησυχίες. Τι ακριβώς όμως επιβράβευσε η Ακαδημία;
Η κ. Νικοπούλου, κατά τη θητεία της στο Μεγάλο Δέρειο του Νομού 'Εβρου το 2004-08:
● αγνόησε τα αναλυτικά προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας για τους μειονοτικούς
πληθυσμούς
● επιχείρησε να καταργήσει την εκπαίδευση στη μειονοτική γλώσσα
● χώρισε τους μαθητές της, βάσει θρησκευτικών και γλωσσικών διαφορών
● διαφήμισε την εθνοσωτήρια δράση της σε τηλεοπτικές εκπομπές με εξειδίκευση στα UFO
Η ηρωοποίηση της κ. Νικοπούλου γι’ αυτά της τα «κατορθώματα» οφείλεται σ’ όλους εκείνους που ταυτίζουν τον πατριωτισμό με την πατριδοκαπηλία. Είναι εξαιρετικά απογοητευτικό ότι το ανώτατο πνευματικό ίδρυμα της χώρας ευθυγραμμίστηκε μ’ αυτόν τον τυφλό εθνικισμό και προχώρησε στη βράβευση δημόσιου λειτουργού, η οποία στο όνομα των προσωπικών της πολιτικών πεποιθήσεων επιχείρησε να ακυρώσει κεντρικές πολιτικές της χώρας για την εκπαίδευση, το μειονοτικό ζήτημα και τις διεθνείς σχέσεις της χώρας."



Newsbomb.gr
 sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου