'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

Το βίντεο της επίθεσης στον Κάρολο!!!!

Η βρετανική αστυνομία μετέδωσε σήμερα βίντεο που ελήφθη τη στιγμή της επίθεσης διαδηλωτών στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του στις αρχές Δεκεμβρίου στο Λονδίνο, ώστε να καταστεί δυνατό να αναγνωριστούν πολλοί ύποπτοι.

Οι εικόνες που μεταδόθηκαν είχαν ληφθεί από κάμερες παρακολούθησης που έχουν εγκατασταθεί στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στη Ρίτζεντ Στριτ και το Όξφορντ Σέρκους. 

Σε αυτά τα σημεία οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για την αύξηση των διδάκτρων των πανεπιστημίων. Στη Ρολς Ρόις του ζεύγους οι διαδηλωτές πέταξαν διάφορα αντικείμενα και μπογιά, ενώ έθραυσαν ένα από τα τζάμια του αυτοκινήτου.

Η μητροπολιτική αστυνομία αναφέρει:
«Παρά την κακή ποιότητα των εικόνων αυτών, οι αστυνομικοί κρίνουν ότι ο κόσμος θα μπορέσει να αναγνωρίσει τα άτομα που παρουσιάζονται στο βίντεο αυτό, ζητώντας από οποιονδήποτε διαθέτει πληροφορίες να τις καταθέσει, διατηρώντας την ανωνυμία του.»

Το βίντεο δείχνει κυρίως μια γυναίκα, η οποία φοράει μαύρο πανωφόρι και γυαλιά, την ώρα που επιχειρεί να σπάσει το πίσω τζάμι ενός εκ των αυτοκινήτων της επίσημης αυτοκινητοπομπής του πρίγκιπα. Αυτή συνοδεύεται από έναν άνδρα, τον οποίο αναζητεί η αστυνομία για να καταθέσει ως μάρτυρας για τα γεγονότα.

Η αστυνομία ενδιαφέρεται επίσης για άλλους δύο υπόπτους, δύο άνδρες, που επιτίθενται ξεχωριστά στο αυτοκίνητο.
Κατά το επεισόδιο αυτό δεν τραυματίστηκαν ούτε ο Κάρολος ούτε η Καμίλα. Ωστόσο η τελευταία ήλθε «σε επαφή» με ένα ξύλο που κρατούσε ένας από τους επιτιθέμενους, σύμφωνα με την τότε διατύπωση της αστυνομίας.


Η επίθεση αυτή προκάλεσε έντονα συναισθήματα στη Βρετανία, ενώ η φωτογραφία του ζεύγους μπήκε στα πρωτοσέλιδα όλου του Τύπου την επομένη.


Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Λονδίνου Πολ Στίβενσον είχε υποβάλει την παραίτησή του μετά το περιστατικό αυτό, σύμφωνα με ορισμένα μέσα ενημέρωσης, η οποία όμως δεν είχε γίνει δεκτή.

http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου