'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Πιο εύκολα τα ταξίδια στην Ιταλία για τους κατοίκους της Αλβανίας

Χιλιάδες πολίτες από την Αλβανία επισκέφθηκαν την Ιταλία, το Δεκέμβριο του 2010.
Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοινώθηκαν από τον οργανισμό λιμένος του Δυρραχίου, συνολικά, περισσότερα από 76.000 επιβάτες με περίπου 17.000 οχήματα ταξίδεψαν με φέρι μποτ από το Δυρράχιο στην Ιταλία και αντίστροφα.
Μάλιστα, η άρση του καθεστώτος έκδοσης θεωρήσεων εισόδου για ταξίδια των Αλβανών πολιτών στη ζώνη Σένγκεν, αύξησε τον αριθμό των πολιτών που επισκέφθηκαν την Ιταλία, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.


Μόνο το Δεκέμβριο του 2010, περίπου 22.100 επιβάτες ταξίδεψαν από το Δυρράχιο σε πόλεις της Ιταλίας, όπως το Μπάρι, η Ανκόνα και η Τεργέστη, ενώ, αντίστροφα, το λιμάνι του Δυρραχίου "υποδέχθηκε" 54.130 επισκέπτες που έφθασαν στην αλβανική πόλη από ιταλικούς λιμένες.
Από το λιμάνι του Δυρραχίου, περισσότεροι από 8.500 επιβάτες με βιομετρικά διαβατήρια μετέβησαν σε προορισμό του εξωτερικού, έπειτα από την άρση του καθεστώτος έκδοσης βίζας για ταξίδια στη ζώνη Σένγκεν.
Από τον Ιανουάριο μέχρι και το Δεκέμβριο του 2010, περισσότεροι από 839.000 επιβάτες ταξίδεψαν με φέρι μποτ από το λιμάνι του Δυρραχίου.

http://totefteri.blogspot.com/

http://okitkort.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου