'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

“Κήρυξε” πόλεμο στους Γερμανούς ο ταβερνιάρης από το “Νησί”!!!!

Στα δικαστήρια θα λύσει τις διαφορές του ο Γρηγόρης Ορφανουδάκης με τη γερμανική εταιρεία που δεν πληρώνει την αμοιβή του...

Στα γερμανικά δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο Γρηγόρης Ορφανουδάκης, που υποδύεται τον Παυλής στο “Νησί”, με γερμανική εταιρία που αρνείται να πληρώσει αμοιβή του. Αιτία για τη δικαστική διαμάχη τους είναι το γνωστό ελληνικό ούζο.

Ο ηθοποιός Γρηγόρης Ορφανουδάκης που τον βλέπουμε στο ρόλο του ταβερνιάρης στο “Νησί”, το 2005 υπέγραψε συμβόλαιο με γερμανική διαφημιστική εταιρεία για να γυρίσει ως πρωταγωνιστής διαφημιστικό σποτ για το ούζο. Η προβολή του διαφημιστικού καθώς και η αμοιβή του αφορούσε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά η εταιρεία εν αγνοία του εξακολουθεί να προβάλλει το διαφημιστικό σποτ χωρίς εκείνος να πάρει επιπλέον χρήματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, την ερχόμενη εβδομάδα θα εκδικαστεί ενώπιον του Πρωτοδικείου Μονάχου η υπόθεσή του. “Έχω θυμώσει με τους Γερμανούς γιατί ξέρουν να μας υποβιβάζουν ως κράτος, αλλά μεμονωμένα δεν ξέρουν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους.”, δήλωσε.



TLife.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου