'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Δημοτικοί υπάλληλοι έκλεβαν τα μηχανήματα στάθμευσης?!!

Στην Εισαγγελία Βόλου,έστειλε ο Δήμαρχος Βόλου το πόρισμα που συνέταξε η Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου, κα. Μαρία Μουσκή,προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν ποινικές ευθύνες για τους δημοτικούς υπαλλήλους οι οποίοι ευθύνονται για το έλλειμμα ύψους 41.000 ευρώ που βρέθηκε να υπάρχει για το διάστημα από 1-1-2006 μέχρι και 13-8 -2010, στα χρήματα που εισπράττονται από τα αυτόματα μηχανήματα του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης . 

Σύμφωνα με τα στοιχεία, προκύπτει έλλειμμα, από τη μη συμφωνία των στοιχείων μεταξύ των παραστατικών είσπραξης των μηχανημάτων που υπάρχουν από το 1994 στην πόλη και τα χρήματα που καταγράφονται στο ταμείο του Δήμου Βόλου.

 Η υπόθεση χρονολογείται από τις αρχές του περασμένου Αυγούστου, όταν, όπως λέει στο πόρισμα της η Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, ο Αντιδήμαρχος Βόλου, κ. Γιώργος Δανηλόπουλος με έγγραφό του στις 10-8-2010 στο Δήμαρχο Βόλου ανέφερε ότι στις 4-8-2010 ενημερώθηκε για το ζήτημα από στελέχη του Τμήματος Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού που ασχολούνται με το Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ).Στο έγγραφό του ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας ανέφερε ακόμη ότι στις 5-8-2010 συγκάλεσε σύσκεψη στο γραφείο του με το Διευθυντή και τα στελέχη της Διεύθυνσης Πολεοδομίας που ασχολούνται με το αντικείμενο και συζητήθηκε το θέμα, κυρίως από πλευράς λειτουργίας και διαδικασίας του ΣΕΣ.

http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου