'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Διπλή βομβιστική επίθεση στη Σουηδία..!

Δύο ισχυρές εκρήξεις, μια εκ των οποίων προκλήθηκε από παγιδευμένο όχημα, με έναν νεκρό και δύο τραυματίες στο κέντρο της Στοκχόλμης, λίγα μέτρα μακριά από πολυσύχναστη περιοχή.

Πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για την αποσστολή ηλεκτρονικού μηνύματος λίγα λεπτά πριν που προειδοποιούσε για τις επιθέσεις ως αντίποινα για τη στάση της Σουηδίας στην υπόθεση δημοσίευσης των φωτογραφιών του Μωάμεθ με την αναδημοσίευσή τους.

Το μήνυμα ήταν στα σουηδικά και τα αραβικά και καλούσε τους Μουτζαχεντίν στην Ευρώπη και τη Σουηδία. Ωστόσο μέχρι στιγμής η σουηδική αστυνομία δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες.

Μάλιστα όπως αναφέρεται, λίγα λεπτά πρίν από τις εκρήξεις, που έγιναν σε απόσταση 200 μέτρων , η μία από την άλλη, μάρτυρες είδαν έναν άνδρα πεζό, να κινείται περίεργα, κρατώντας κάτι στα χέρια του.

Πιθανότατα πρόκειται για το δράστη της επίθεσης, ο οποίος έχασε τη ζωή του, καθώς επάνω του βρέθηκαν άλλες 5 βόμβες, οι οποίες δεν εξερράγησαν και ένα σακίδιο με καρφιά, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ήταν αποφασισμένος για μακελειό.

Επίσης τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως το όχημα που ήταν παγιδευμένο, ήταν φορτωμένο με φιάλες υγραερίου.

Πηγή φώτο: expressen.se
 http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου