'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Η ΕΛ.ΑΣ. βοήθησε το FBIνα συλλάβει δύο απαγωγείς!!!

Δύο φυγόδικα αδέρφια που καταζητούνταν από το 2008 για την αρπαγή των παιδιών συνελήφθησαν χάρη στη συνεργασία ελληνικών, αμερικανικών και ολλανδικών αστυνομικών αρχών. 

Πρόκειται για τους John και George Silah, δύο αδέλφια που καταζητούνταν εδώ και δύο χρόνια από το FBI για την απομάκρυνση των παιδιών τους από τις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς τη συγκατάθεση των μητέρων τους.

Τα δύο αδέλφια πήραν τα παιδιά από τα σπίτια τους στην Καλιφόρνια. Σε βάρος τους εκδόθηκε από την Κομητεία του Λος Άντζελες ένταλμα σύλληψης για αρπαγή ανηλίκων, το οποίο μετατράπηκε σε ομοσπονδιακό λίγους μήνες μετά, όταν διαπιστώθηκε ότι είχαν φύγει από την πολιτεία της Καλιφόρνιας για να αποφύγουν τη δίωξη.

Ακολούθησαν έρευνες των αμερικανικών αρχών που οδήγησαν στα ίχνη τους στην Αθήνα. Η ελληνική αστυνομία ενημερώθηκε μέσω Interpol και πραγματοποίησε διεξοδική έρευνα, η οποία με τη σειρά της οδήγησε στην... Ολλανδία. Έτσι ξεκίνησε νέα έρευνα των ολλανδικών αρχών, που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό των αδελφών Silah και των παιδιών στη Χάγη, στις αρχές του μήνα.

Αμερικανοί πράκτορες έχοντας σχετική άδεια από τις ολλανδικές αρχές προχώρησαν στην έκδοση προσωρινού εντάλματος σύλληψης και συνέλαβαν στις αρχές του μήνα τα αδέλφια Silah, ενώ παράλληλα πέτυχαν την ασφαλή επιστροφή των παιδιών στις μανάδες τους, που δυόμισι χρόνια τώρα δεν τα είχαν δει.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου