'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας οι εργαζόμενοι των Ατλάντικ..

Στα πρόθυρα της απελπισίας βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι υπάλληλοι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Ατλάντικ, οι οποίοι εδώ και τρεις μήνες παραμένουν απλήρωτοι, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να αντιμετωπίζουν ακόμη και προβλήματα επιβίωσης.

Η εν λόγω αλυσίδα σουπερμάρκετ, που επί μακρόν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, αναζητά πλέον σωτηρία μέσω του άρθρου 99 -του νέου πτωχευτικού κώδικα-.


Με τη zougla.gr επικοινώνησαν δύο απεγνωσμένοι υπάλληλοι των Ατλάντικ. Στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε μαζί τους, οι δύο γυναίκες δεν έκρυψαν την απογοήτευση, τη θλίψη αλλά και την αγωνία τους για το τι μέλλει γενέσθαι…


Ανάμεσα σε όσα καταγγέλλουν οι δύο γυναίκες, των οποίων τα στοιχεία βρίσκονται στη διάθεση της zougla.gr, επισημαίνουν ότι εδώ και τρεις μήνες περίπου 3000 εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι.


Αντιδρώντας στην κατάσταση αυτή, οι υπάλληλοι κάποιων καταστημάτων, μεταξύ των οποίων αυτά της Χαραυγής, της Ηλιούπολης, του Μπραχαμίου και της Χαλκίδας, από 1η Νοεμβρίου προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας.


Η αντίδραση της εργοδοσίας, σύμφωνα με τις καταγγέλλουσες, ήταν όχι μόνο να μην καταβάλλει τα δεδουλευμένα αλλά και να μετατρέψει μερίδα εργαζομένων σε «απεργοσπάστες», μεταφέροντάς τους σε καταστήματα που είχαν κλείσει λόγω επίσχεσης εργασίας.


Όπως υποστήριξε η διοίκηση, οι μεταφορές αυτές ήταν αναγκαίες για να καλυφθούν ανάγκες, ωστόσο οι δύο γυναίκες υποστηρίζουν ότι απλά με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να τους αναγκάσουν να παραιτηθούν, καθώς οι μετακινήσεις αυτές ήταν σε καταστήματα μέχρι και 30 χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή που διαμένουν!


Σαν να μην έφτανε όμως το ζήτημα των χρωστούμενων μισθών τους, οι υπάλληλοι βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι και με τα ειρωνικά, υποτίθεται αστεία, σχόλια, τα οποία προέρχονται από προϊστάμενούς τους, στους οποίους οι εργαζόμενοι απευθύνονται με την ελπίδα να βοηθηθούν.


Αντ’ αυτού, πικρόχολα σχόλια τύπου «αν δεν έχει να πιεις γάλα, πιες τσάι»!!!, δίνουν και παίρνουν… Ενώ, άκουσον άκουσον, η διοίκηση προέτρεψε τους εργαζομένους να αγοράζουν δωροεπιταγές των σούπερ μάρκετ, αν θέλουν να επισπεύσουν τις πληρωμές τους…



zougla.gr
http://lamogio24.blogspot.com/2010/11/blog-post_5844.html

17 σχόλια:

  1. ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ,ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εργαζομενος και εγω στο ατλαντικ ακουσα τον υπευθυνο της εταιριας να μας προτεινει να πουλησουμε το οικοπεδακι , τα επιπλα η τα χρυσαφικα μας για να ζησουμε γιατι βρισκομαστε σε κατοχη. παρ' ολα αυτα μεγαλοστελεχη εχουν πληρωθει ακομη και τον οκτωβριο. ρε δεν ντρεπομαστε λεω εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σωστα τα λες φιλε μου τα μεγαλοστελεχη και μερικοι διευθηντες εχουν πληρωθει και σε εμας μας πετανε 100 ευρω και να ειμαστε και ευχαριστημενοι.τοση ποροση αλλα μιλανε με τα λεφτα στην τσεπη.αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν δουλευεσ στα ατλαντικ θα ηξερεσ οτι ο υπευθυνοσ προσωπικου ειναι στη θεση αυτη εδω και 2 χρονια.τα μεγαλοστελεχη που λετε ειναι απληρωτοι.αν ειχαν ειχαν πληρωθθει θα ειχαν αποχωρησει????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΜΑΛΦΩΝ ΞΕΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ.ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ,ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ) ΑΣΕ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ .ΔΕΚΑΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΩ ΨΗΣΕΙ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καταρχην δεν τουσ μιλησε ο παυλου.αλλοσ ητανε και ξερεισ καλα ποιοσ.αυτοσ ο παυλου ειναι εκπρωσοποσ τησ εταιριασ.ειμαι 15 χρονια στην εταιρια και ξερω ισωσ κατι παραπανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ? ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΝΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ? ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ? ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ . ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ .ΟΥΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΗΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Α.Φ.Μ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μηπωσ εσυ εισαι ενασ απο αυτουσ που κανει επισχεση και τα λεσ αυτα?οτι παρεισ εσυ που κανεισ επισχεση θα παρω και εγω που δεν κανω.εμεισ τουλαχιστον πληρωνομαστε ενω εσεισ οχι. αρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΑΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ . ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΧΤΗΤΕ.ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ/Η ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΜΕ !!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ? ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΑΤΩΤΕΡΟ " ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Η ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΚΛΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΒΑΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. λυπαμαι αλλα εγω πουληθηκα και τα πηρα ολα ενω εσυ κατσε με τα 450Ε που παιρνεισ απο τον αοεδ.αν τα παιρνεισ και αυτα.και να ξερεισ και κατι.αν πουληθει το καταστημα σου ΕΣΥ που κανεισ επισχεση εμεινεσ απεξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ "ΠΟΥΛΗΘΗΚΑ" ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ?ΟΠΟΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΚΑ .ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΟΥ ΑΦΕΝΤΗ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΕΧΕΣΗ ΣΤΗ ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΚΟΥΓΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ/Η ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ Η ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ 15ΕΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΚΟ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σε ευχαριστω.ολοι ελπιζουμε για κατι καλο.μενοντασ ομωσ σε αυτη την εταιρεια δεν υπαρχει μελλον.οποτε το οτι μασ πουλησαν εν μερει ειναι καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αφου λοιπον μενοντας στην εταιρια (οπως λες), δεν υπαρχει μελλον γιατι χλευαζεις εμας που κανοντας επισχεση λεμε στην εταιρια ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ και προσπαθουμε να ζησουμε την οικογενεια μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΦΥΣΚΑ ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΣΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΟΥΝΟΥΡΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΧΑΜΙΛΟΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ 6ΩΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΩΖΗΜΙΩΣΗ ΧΑΝΟΝΑΤΙ ΤΑ ΧΡΟΝΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΣΑ ΧΡΟΝΝΙΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΤΛΑΝΤΙΚ .ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΠΡΟΣ ΟΥΤΕ ΠΙΣΩ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΝΙΑ .ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Α ΜΗΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕ.ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ(ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ,ΠΟΛΥΕΤΙΑ) ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ Ω ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ.ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ .ΜΗΝ ΠΑΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΑΣ .ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ . ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. MAΘΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ. ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕ Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΠΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!ΤΙ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ !!!! ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ.ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΣΛΙΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΩ ΕΞΩ ΠΕΦΤΕΙ ΠΕΙΝΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΡΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΙ ΤΟΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. που ειναι ρε παιδια κανενα μεσο επικοινωνιας να βγει και να μιλησει και στην τηλεοραση για το ατλαντικ .ακομα τιποτα μετα απο 4 μηνες .δεν εχει αρκετο ενδιαφερον το θεμα για 3000 χιλαιδες εργαζομενους????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή