'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Πέντε κορίτσια για το... κρύο!!!!

Το ΜΕΝ 24 βλέπει το βαρύ χειμώνα να έρχεται και παίρνει πέντε καυτά κορίτσια στο κρεβάτι του για να ζεσταθεί. 

5. Τζένα Χέιζ



Tις τελευταίες μέρες φούντωσαν οι φήμες γύρω από το την απόσυρση της διάσημη βραβευμένης πορνό σταρ Τζένα Χέιζ από τη πορνό βιομηχανία.

Άλλοι έγραφαν ότι τσακώθηκε με το αγόρι της και την υποχρέωσε να σταματήσει, άλλοι ότι έμπλεξε με τα ναρκωτικά και βρίσκεται σε αποτοξίνωση άλλοι ότι θέλει να κάνει στροφή στην καριέρα της. Η Τζένα βλέποντας τις φήμες να οργιάζουν ανέβασε ένα μήνυμα στο twitter της για να καθησυχάσει τους θαυμαστές της.

Για όλα τα ενδιαφερόμενα άτομα: Δεν σχεδιάζω να εγκαταλείψω το πορνό, αγαπώ τη δουλειά μου και πρόκειται να συνεχίσω να εργάζομαι στο χώρο. Κάποιοι φίλοι μου έχουν προβλήματα υγείας και θέλω να τους συμπαρασταθώ. Σας αγαπώ!!!

4. Σίλβια Σεντ



Το πραγματικό της όνομα είναι Σίλβι Τομκάλοβα. Η διάσημη πορνοστάρ από την Τσεχία ήταν από τις λίγες σταρ του… κλάδου που δεν είχε κάνει πλαστική στο στήθος.

Η πρώτη της ταινία γυρίστηκε στη χώρα της με συμπρωταγωνιστή τον γνωστό Μπράντλεϊ Ράμπι. Η μεγάλη επιτυχία της ταινίας ήταν ο λόγος που έκανε αμερικανούς παραγωγούς αισθησιακών ταινιών, να της κάνουν προτάσεις να γυρίσει ταινίες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

3. Πέτρα Νέμκοβα



Γεννήθηκε στη Καρβίνα της πρώην Τσεχοσλοβακίας, στις 24 Ιουνίου 1979. Η καταγωγή της μόνο το μέλλον της δεν προδιέγραφε. Η Καρβίνα είναι ακόμη και σήμερα μια φτωχή εργατούπολη, ο πατέρας ήταν εργάτης στα ανθρακωρυχεία και η μητέρα της δασκάλα.

Οι διαστάσεις της όμως δεν έμειναν απαρατήρητες και εγγυήθηκαν για τη μελλοντική της πορεία. Ύψος: 1 και 79 και αναλογίες 85-61-89. Έδειξε από μικρή ενδιαφέρον για το χώρο της μόδας, σχεδιάζοντας φορέματα, παρά το γεγονός ότι στην Τσεχία υπήρχαν ελάχιστες δυτικές επιδράσεις.

Ήταν πάντα πολύ ντροπαλή για να δοκιμάσει το μόντελινγκ. Με την παρότρυνση, όμως, του καλύτερου της φίλου συμμετείχε σε διαγωνισμό ταλέντων ενός πρακτορείου μοντέλων.

2. Λάουρα Βάντερβορτ



Γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 1984. Κατάγεται από το Οντάριο του Καναδά. Είναι ηθοποιός. Το πρώτο της φιλμ ήταν το Mom's Got a Date with a Vampire. Έχει μαύρη ζώνη στο καράτε. Παίζει στην σειρά Instant S. Βγαίνει με τον ηθοποιό Κόρι Σέβιερ.

To μεσαίο της όνομα είναι Νταϊάν. Έχει φωτογραφηθεί για το περιοδικό Stuff.νΈχει ύψος 1.70. Πρωταγωνιστεί στην έβδομη σεζόν της σειράς Smallville.

1. Μπρουκ Μπέρνς



Το πλήρες όνομά της είναι Μπρουκ Ελίζαμπεθ Μπέρνς. Γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου του 1978 στο Ντάλλας του Τέξας. Έγινε γνωστή από το ρόλο της ναυαγοσώστριας που έπαιξε στο Baywatch και Baywatch Hawaii.

Θα γινόταν χορεύτρια μπαλέτου αλλά ένα ατύχημα καθώς έκανε σκι και οι συμβουλές της μητέρας της, την έκαναν να αλλάξει σχέδια και να γίνει μοντέλο. Πήρε μικρούς ρόλους, μεταξύ άλλων, στις πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές «Ally Mc Beal» και «Just Shoot me». Ήταν παντρεμένη με τον Τζούλιαν ΜακΜάχον με τον οποίο απέκτησε μια κόρη το 2000, αλλά χώρισαν μετά από λίγο καιρό.  



http://www.men24.gr/html/ent/658/ent.107658.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου