'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Τραγωδία από κατάρρευση κτιρίου στο Νέο Δελχί...

Τουλάχιστον 60 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση ενός πολυώροφου κτηρίου σε μια συνοικία του Νέου Δελχί, ανέφεραν σήμερα τοπικοί αξιωματούχοι ενώ οι διασώστες προσπαθούν ακόμη να βρουν επιζώντες στα συντρίμμια. 

 Άλλες πηγές ωστόσο ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών στους 55 και των τραυματιών στους 75 Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το κτήριο, που βρισκόταν στα ανατολικά της πρωτεύουσας, είχε υποστεί ζημιές από τις βροχές του μουσώνα.

Η πρωθυπουργός του κρατιδίου του Δελχί, Σέιλα Ντίξιτ, κατηγόρησε την κατασκευαστική εταιρεία της πολυκατοικίας για την τραγωδία. "Πρόκειται για αμέλεια του εργολάβου... Δεν είμαι καν σίγουρη ότι το κτίσμα είχε άδεια", τόνισε.

Η πολυκατοικία κατέρρευσε γύρω στις 20:15 της Δευτέρας, τοπική ώρα (16:45 ώρα Ελλάδας) παγιδεύοντας πολλά άτομα που βρίσκονταν μέσα καθώς στο τετραώροφο κτήριο στεγάζονταν διαμερίσματα αλλά και δύο εταιρείες, μία εκ των οποίων ειδικευόταν στην εξαγωγή ενδυμάτων.

Όλη τη νύχτα, πυροσβέστες και κάτοικοι της περιοχής προσπαθούσαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια αναζητώντας τυχόν επιζώντες καθώς μάρτυρες είπαν ότι άκουσαν φωνές που καλούσαν σε βοήθεια. Κάτοικοι κατήγγειλαν πάντως ότι η επιχείρηση καθυστερεί επειδή γίνονται συχνά διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος και δεν υπάρχουν γερανοί.

 http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου