'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Πληρωμένο σεξ: Μια δεύτερη γνώμη μετράει !!!!

Το διαδίκτυο είναι ένας χώρος όπου μπορείς να επικοινωνήσεις με ευκολία, να ενταχθείς σε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα, σε παρέες, να κάνεις νέους φίλους και φυσικά, να ενημερωθείς και να μάθεις για ότι σε ενδιαφέρει.  
Η νέα μόδα ενημέρωσης στην Βρετανία, είναι λίγο πιο πιπεράτη, αλλά το ίδιο ενδιαφέρουσα.

Ο λόγος για το Punternet, ένας νέος διαδικτυακός τόπος, που οι χρήστες μπορούν να λένε τις εμπειρίες τους για τον αγοραίο έρωτα, να περιγράφουν δηλαδή το sex που έκαναν με μια πόρνη.

Πρόκειται για μια προσπάθεια που θυμίζει το «δικό μας» bourdela.gr, το οποίο βέβαια πήγε στράφι, ελέω ελληνικής δικαιοσύνης. Στην Βρετανία, πάντως, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική και γι’ αυτό δίνεται ένα τέτοιο βήμα ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων.

Στο Punternet μπορείς να βρεις τα πάντα. Από αναλυτικές περιγραφές για τις επιδόσεις μιας πόρνης στο κρεβάτι, για το πόσο καλή ήταν ή δεν ήταν, και φυσικά για το αντίτιμο. Υπάρχουν ξεχωριστά links για εκείνους που γυρεύουν πιο εξειδικευμένες καταστάσεις, όπως φετιχιστικές περιπτώσεις ή πιο άγριες καταστάσεις, ακόμα και ανωμαλίες. Με άλλα λόγια, όπως την βρίσκει ο καθένας, περί ορέξεως…

Η ουσία είναι ότι το συγκεκριμένο site κάνει θραύση και η ανταπόκριση του κοινού, κυρίως ανδρικού είναι αλήθεια, έχει υπάρξει ως τώρα, τεράστια. Οι επισκέπτες πλέον ξεπερνούν το 1 εκατ. ημερησίως και, από τις μετρήσεις που έχουν γίνει έως τώρα, κινούνται ηλικιακά στην κατηγορία 25 – 35. Μια κατηγορία που έχει εξοικείωση με το Internet, αλλά και δείχνει να μην διστάζει να κάνει πληρωμένο σεξ, ως μια απλή μορφή απόλαυσης, μέσα σε ένα λίγο – πολύ γκρίζο και μοναχικό περιβάλλον.

Εμείς βέβαια δε μπορούμε να πούμε πως η ιδέα του πληρωμένου έρωτα μάς ικανοποιεί. Προτιμούμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να ρίξουμε με το σπαθί μας μια οποιαδήποτε γυναίκα στο κρεβάτι, χωρίς τα χρήματα παίζουν ρόλο (τουλάχιστον ...άμεσα). Ωστόσο, αν το δεις εντελώς πρακτικά, και ίσως και κυνικά, μάλλον χρήσιμο είναι για μια ομάδα ανθρώπων, που έτσι και αλλιώς θα το πληρώσουν για να το έχουν, να ξέρουν τουλάχιστον πού θα απευθυνθούν για να ικανοποιήσουν τα γούστα τους ή τα βίτσια τους. Όσο για τις πεταλουδίτσες, που προσφέρουν με το ανάλογο αντίτιμο τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, το Punternet είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσουν πόσο μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός, τι θέλει ο πελάτης και πόσα αντέχει να πληρώνει. Έτσι, τροποποιούν και εκείνες τις… παροχές τους ανάλογα και μένουν όλοι ευχαριστημένοι.

 

http://www.menslounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου