'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Εδινε πορνό dvd... σε 15χρονη!!!

Α
πίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστές έναν «περίεργο» άνδρα γύρω στα 40 και μία μαθήτρια της Γ' Γυμνασίου στην περιοχή Ψάχου. 

Ο άνδρας που επέβαινε σε ένα γκρι αυτοκίνητο, πλησίασε τη νεαρή η οποία περπατούσε στον δρόμο επιστρέφοντας στο σπίτι της και την ρώτησε για κάποιον δρόμο! 

Η μαθήτρια του απάντησε και συνέχισε στον δρόμο της, όπως μετά από κάποια δευτερόλεπτα και ενώ είχε ήδη φθάσει σε άλλη οδό παρατήρησε πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος την είχε πλησιάσει και πάλι! 
 
Τρόμαξε, όμως ο άνδρας φρόντισε να την καθησυχάσει! «Ένα δώρο θέλω να σου κάνω» της είπε και της έδωσε ένα dvd! Η μαθήτρια το έπιασε στα χέρια της και διαπίστωσε με έκπληξη πως επρόκειτο για πορνό dvd και μάλιστα από τα λεγόμενα «αυστηρώς ακατάλληλα»! «Τι πράγματα είναι αυτά;» φώναξε και έστριψε για να φύγει!

Ο 40χρονος που προφανώς έριχνε «δόλωμα» για να ψαρέψει, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε από την περιοχή. Η μαθήτρια ενημέρωσε τους γονείς της οι οποίοι αναζητούν πληροφορίες για τη δράση του ανώμαλου -προφανώς, 40χρονου άνδρα με το γκρι αυτοκίνητο. 

http://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου