'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Κάηκε το σπίτι του επειδή δεν πλήρωσε τη πυροσβεστική..!!!

Πυροσβέστες στο Τενεσί των ΗΠΑ άφησαν σπίτι να καεί γιατί ο ιδιοκτήτης του δεν είχε πληρώσει την εισφορά του στην πυροσβεστική, αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης

Ο Τζιν Κράνικ, που ζούσε σε αγροτική περιοχή στο Τενεσί, κάλεσε στις 29 Σεπτεμβρίου την πυροσβεστική όταν η κατοικία του πήρε φωτιά και κινδύνευσε ο ίδιος και η οικογένεια του.
 
Η κομητεία όπου συνέβη το περιστατικό δεν έχει δική της πυροσβεστική υπηρεσία, αν και σε μία πόλη της υπάρχει δημοτική πυροσβεστική που καλύπτει τους πολίτες έξω από τα όρια της μόνο αν το ζητήσουν και αν πληρώσουν.

Ωστόσο, στο τηλεφωνικό κέντρο της πυροσβεστικής διαπίστωσαν ότι ο κ.Κράνικ δεν είχε πληρώσει την προαιρετική ετήσια εισφορά των 75 δολαρίων και αρνήθηκαν να επέμβουν για να σβήσουν τη φωτιά. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι το ξέχασε.

Απέρριψαν όμως και την προσφορά του να πληρώσει επί τόπου το ποσό.
Παραταύτα, οι πυροσβέστες κατέφτασαν όταν κινδύνεψε η κατοικία του γείτονα του Κράνικ, ο οποίος είχε πληρώσει την εισφορά.

Το αποτέλεσμα ήταν η ολοσχερής καταστροφή της κατοικίας του Κράνικ την οποία οι πυροσβέστες παρακολούθησαν, όπως είπε οι ίδιος, χωρίς να κάνουν τίποτα.

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ
http://www.slap.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου